Adorini humidor tube, incl. goudkleurige hygrometer. Adorini humidor tube, incl. goudkleurige hygrometer. Adorini humidor tube, incl. goudkleurige hygrometer. Adorini humidor tube, incl. goudkleurige hygrometer. Adorini humidor tube, incl. goudkleurige hygrometer. Adorini humidor tube, incl. goudkleurige hygrometer.
Adorini humidor tube, incl. goudkleurige hygrometer.

adorini Humidor Tube met Gouden hygrometer


4,5 (13 Waardering)
€ 29,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Bijna elke reizende sigarenliefhebber heeft wel eens de frustratie ondervonden om die ene sigaar te willen opsteken, maar te ontdekken dat de sigaar beschadigd was tijdens de reis of gewoonweg te droog was om te roken. Hoewel het geweldig zou zijn om de veiligheid en vochtigheidsregeling van een humidor op ware grootte te kunnen bieden, zou het gewoon niet praktisch zijn voor slechts één sigaar. Het adorini-team heeft een ongelooflijk creatieve oplossing voor dit probleem bedacht, een humidor voor één sigaar: de adorini Tube Humidor met hygrometer.

Zeker de kleinste volledig werkende humidor op de markt vandaag. Deze wonderbaarlijke schat is gemaakt van goudkleurig aluminium voor een stevig maar toch lichtgewichte koker, die gemakkelijk een Churchill-formaat sigaar kan bevatten. Het unieke ontwerp van deze miniatuur humidor maakt het gebruik van een hygrometer aan één uiteinde van de buis mogelijk, zodat u de luchtvochtigheid in één oogopslag kunt controleren.

Gaat u op een langere reis? Maakt u geen zorgen! Een dop aan het andere uiteinde van de buis kan worden losgeschroefd om een ​​ingebouwde luchtbevochtiger te onthullen die ervoor zorgt dat uw sigaar precies de juiste hoeveelheid luchtvochtigheid behoudt, ongeacht de bestemming of duur van de reis.

Met de uitgeklede basisconstructie, aangename uitstraling en onmisbare vochtigheidsregeling is de adorini Tube Humidor de ideale manier om die speciale sigaar veilig te vervoeren. Waar u ook heen gaat, uw sigaar is in optimale conditie en klaar voor actie. Van de auto tot uw golftas en nog veel meer, verzamel een aantal van deze mini-humidors en bewaar ze waar u maar wilt. Deze humidor-kokers zijn ook geweldige geschenken voor die speciale sigaarliefhebbende persoon.

Voor:
1 sigaren
Afmetingen binnenkant:
20.4 mm
Cederen binnenbekleding:
Ja
Merk:
Adorini
Diameter binnenkant:
2.5 mm
Kleur:
Goud
Lengte buitenkant:
219 mm
Ean code:
4260128729078
Formaat sigaar:
Churchill
Materiaal:
Roestvrij staal
Uitgerust met hygrometer:
Ja

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 4,5/5   (13 Waardering)
 69% (9 Waardering)
 15% (2 Waardering)
 15% (2 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 10 aug 2021

Groter dan ik dacht. Maar zeer nuttig.

 22 mei 2017

Zeer goed vervaardigd product, maar ik heb de grootte verkeerd ingeschat. Het is niet geschikt voor mijn favoriete sigaren. Ik stelde me dit product voor als een reis-humidor voor buitenavonturen tijdens het wandelen, helaas is het nog steeds vrij groot en botsen mijn sigaren tegen de binnenwand en raken hierdoor beschadigd.

 21 mei 2017

Uitstekende service en een uitstekend product.

 24 feb 2014

Nou alleen dit eenvoudiger dan het lijkt op de foto's

 14 aug 2023
 05 okt 2019
 25 jul 2019
 30 jul 2017
 28 jul 2017
 17 mei 2017
 05 mei 2017
 06 jun 2015
 14 nov 2014