Boeken, tijdschriften, DVD's

Boeken, tijdschriften, DVD's

Breidt u waardering voor sigaren uit door uw bibliotheek met sigareninformatie uit te breiden. Er zijn talloze boeken, tijdschriften en dvd's om u te helpen uw sigarenkennis verder uit te breiden.


Boeken

Er gaat niets boven even met een lekkere sigaar en een goed boek te ontspannen. U vindt hier een overvloed aan sigaar-gerelateerde lectuur die zeker uren van plezier aan uw sigarenmomentje zal toevoegen. Leer over de geschiedenis van Cubaanse sigaren, sigaar-vriendelijke plaatsen voor de wereldreiziger, en nog veel meer. U vindt hier ook adorini's zeer informatieve Humidor Gids, een onmisbare bron voor alle sigarenliefhebbers.

Tijdschriften

Volg de industrie-experts van Cigar Aficionado en ontdek meer over de nieuwste sigarengadgets, de beste drankcombinaties, reistips, en beoordelingen van 's werelds beste sigaren. Geniet van alle onbetaalbare informatie die Cigar Journal u biedt, terwijl insiders uit de industrie u in de steeds veranderende sigarenwereld wegwijs maken. Deze publicaties en meer zullen u als nooit tevoren diep in de wereld van de sigaren onderdompelen.

DVD's

Geniet van de bezienswaardigheden en geluiden van de sigarenwereld met selecties uit de wondere wereld van de persoonlijke DVD bibliotheek van de aficionado. De best verkopende DVD versie van adorini's Humidor Guide is een must-have waarmee u in een mum van tijd uw sigaren als een pro bewaart.

Van gidsen, industrie nieuws, sigaren recensies, het combineren van eten en drinken, en verder een hele myriade aan andere onderwerpen, hier vindt u alle informatieve en onderhoudende bronnen die u nodig hebt om uw sigaren rookervaring nog verder te verheffen.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.