Adorini cigar heaven - 2de generatie foto 2 Adorini cigar heaven - 2de generatie foto 6 Adorini cigar heaven - 2de generatie foto 8 Adorini cigar heaven - 2de generatie foto 10 Adorini cigar heaven - 2de generatie
Adorini cigar heaven - 2de generatie foto 2

Adorini cigar heaven - 2de generatie


4,4 (191 Waardering)
€ 186,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 5-8 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd

Adorini staat bekend om zijn voortreffelijk vervaardigde humidors, evenals bevochtigingsapparatuur, die vooral door sigaarliefhebbers gewild is vanwege hun doeltreffendheid bij het behouden van de optimale vochtigheid van sigaren. Het Cigar Heaven elektronische bevochtigingssysteem is de keuze van de kenner die te vinden is in enkele van de meest prestigieuze sigarencollecties die overal ter wereld te vinden zijn.

De Cigar Heaven werd boven alle anderen gekozen als de officiële luchtbevochtiger voor de legendarische Ramon Allones Perfectos Edicion Regional Suiza humidor en voor Cohiba's Festival de la Habanos humidor, die verkocht werd voor een recordbedrag van 450 duizend euro. Of het nu gaat om de zeldzaamste verzameling sigaren of alleen om uw favoriete alledaagse sigaren, de Cigar Heaven - 2de Generatie zet het allerbeste in precisie bevochtiging van sigaren binnen handbereik.

Het kalibreerbare apparaat wordt op het deksel van uw humidor gemonteerd en wordt aangedreven door een ingebouwde lithium-ionbatterij, die tot vier weken kan worden opgeladen. Een alarm voor bijna lege batterij verwijdert alle gedachten over wanneer u moet opladen, terwijl een alarm voor laag waterniveau u laat weten wanneer het tijd is om water toe te voegen aan het reservoir, dat voldoende water kan bevatten om ongeveer twee maanden mee te gaan.

Een exacte capacitieve sensorwerkt samen met de vochtigheids instellingen om een ​​nauwkeurige vochtigheidsregeling te bieden, variërend van 40 tot 80 procent relatieve vochtigheid. Een LCD-scherm geeft de huidige vochtigheids- en temperatuurinstellingen weer, evenals minimale en maximale vochtigheidsniveaus. Het LCD-scherm geeft ook een 3-daags gemiddelde van de vochtigheidsgraad weer, zodat u altijd een nauwkeurige meting heeft van de werkelijke toestand van uw sigaren.

Ideaal geschikt voor een breed scala van tafel humidors en kleinere kast humidors, de Cigar Heaven biedt u de wetenschap dat uw sigaren altijd veilig zullen zijn in een optimale omgeving. Voor dat soort gemoedsrust zal de Cigar Heaven een zeer lonende investering zijn.

Geschikt tot:
300 sigaren
Bekleding:
Geen
Materiaal binnenkant luchtbevochtiger:
Spons
Nauwkeurigheid van luchtvochtigheid:
1.00
Vaststelling:
Magneet
Temperatuureenheden:
Celsius & Fahrenheit
Display:
Digitaal
Materiaal:
ABS plastic
Afmetingen:
29 mm x 102 mm x 184 mm
Gewicht product:
366 g
Kleur:
Goud
Merk:
Adorini
Metingsmechanisme:
Hoge nauwkeurigheid capacitieve sensor
Onderdeel Identificatie nummer:
4420
Ean code:
4260128723502

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 4.4/5   (191Waardering)
 64% (123 Waardering)
 24% (46 Waardering)
 6% (11 Waardering)
 1% (2 Waardering)
 5% (9 Waardering)
 30 mei 2021
Orgineel vertaald uit het Engels

Gemakkelijk te gebruiken.

 03 jan 2020
Orgineel vertaald uit het German

Zeer betrouwbare en snelle levering. Het apparaat komt overeen met de beschrijving !!

 29 okt 2019
Orgineel vertaald uit het Frans

Het is mogelijk om de openingen aan te passen en zo aan te passen aan de grootte van de humidor. Het is stil en functioneel.

 14 jun 2019
Orgineel vertaald uit het German

Werkt ook goed voor kleinere humidors. Geweldige klantenservice (ik was mijn huisnummer vergeten op te geven bij het afleveradres), snelle levering, alles perfect!

 21 mrt 2019
Orgineel vertaald uit het Frans

De rode oplaad-LED licht tegelijkertijd op met de groene, maar verder niets te klagen, zeer goed product! Mijn sigaren laten zien dat ze er blij mee zijn!

 03 jan 2019
Orgineel vertaald uit het Engels

Als u dit product op de juiste manier behandelt, is dit de beste luchtbevochtiger die u kunt kopen. Ik raad u, voor optimale omstandigheden, aan om er twee te kopen.

 20 dec 2018
Orgineel vertaald uit het Engels

Goed product.

 29 jun 2018
Orgineel vertaald uit het Italiaans

Een beetje duur maar de moeite waard. Eindelijk een humidor waar ik bijna niet naar om hoef te kijken. Het product voldoet aan alle genoemde kenmerken.

 21 mei 2018
Orgineel vertaald uit het Italiaans

Ik wacht tot de Cigar Heaven arriveert voordat ik een beoordeling kan maken. De 4 sterren zijn voorlopig alleen gebaseerd op vertrouwen.

 02 mei 2018
Orgineel vertaald uit het Italiaans

Geweldig product, zeer eenvoudig te activeren. Het feit dat er een alarmsignaal afgaat, wanneer de batterij bijna leeg is en wanneer de spons opnieuw moet worden bevochtigd, is zeer handig.

 14 aug 2017
Orgineel vertaald uit het Italiaans

De zending was snel en werd in een goede verpakking aan mij geleverd. Het product is perfect, het werkt goed. Aanbevolen!

 10 aug 2017

Voldoet naar alle verwachtingen, op tijd geleverd.

 03 jun 2017
Orgineel vertaald uit het Italiaans

Perfect, makkelijk te gebruiken, het werkt goed.

 03 jun 2017
Orgineel vertaald uit het Italiaans

Geweldige aankoop. Snelle en accurate levering!

 01 jun 2017
Orgineel vertaald uit het Italiaans

Compleet en op tijd gearriveerd; Dank je wel, tot snel!

 19 mei 2016
Orgineel vertaald uit het Frans

Zeer tevreden, uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

 04 apr 2015
Orgineel vertaald uit het Italiaans

heel precies, ben het nog steeds aan het testen, maar het is een super gadget!