IM Corona

IM Corona

Sinds 1933 biedt IM Corona rookliefhebbers aanstekers van hoge kwaliteit aan, welke bekend staan om hun klassieke stijl en voortreffelijke betrouwbaarheid. IM Corona's assortiment aanstekers biedt zowel sigarenliefhebbers als pijprokers goed vervaardigde opties die tegelijkertijd klassiek, stijlvol en duurzaam zijn.

[P]https://www.humidordiscount.com/c/528-category_atch_inner/im-corona.jpg[/P]

Het IM Corona Verhaal

Zoals het IM Corona team het vertelt, maakten in het eerste deel van de 20e Eeuw verschillende aanstekersfabrieken in Japan aanstekers onder de naam Corona. Een van deze fabrieken, Ishmitsu Kinzoku Kogyo, begon in 1933 met de fabricage van aanstekers. De fabriek werd al snel bekend door het maken van aanstekers van uitzonderlijke kwaliteit. De reputatie van de fabriek was zo groot dat ze in 1954 de eerste aanstekersfabrikant werd die door de Japan Industry Standard of JIS gecertificeerd werd.

In de loop van de jaren 1950 begon de fabriek zich te specialiseren in aanstekers die op butaan werken, een nieuwe technologische vooruitgang van de jaren '50. In deze tijd onderscheidde de fabriek zich verder van anderen door een nieuwe naam aan te nemen. De naam combineerde de "I" van Ishmitsu en de "M" van fabricage met Corona tot IM Corona, de officiële moniker van het geliefde merk.

Tegen de tijd dat de legendarische Old Boy aansteker van de firma in het begin van de jaren 1980 uitkwam, had IM Corona wereldwijd bekendheid verworven als een van de meest vertrouwde fabrikanten van aanstekers in de industrie. Het bedrijf ging samenwerkingsverbanden met Europese merken aan om zo een bredere, wereldwijde bekendheid te bewerkstelligen. Dit droeg alleen maar bij tot IM Corona's steeds grotere bekendheid onder sigaren- en pijprokers.

Door de jaren heen heeft het IM Corona team het streven naar kwaliteit volgehouden, wat IM Corona de prestige opleverde om in 33 landen wereldwijd een handelsmerk te hebben. Je vindt deze passie voor uitmuntendheid in elke IM Corona aansteker van vandaag terug.

IM Corona Aanstekers

Veel fabrikanten van aanstekers kiezen ervoor om elk jaar nieuwe ontwerpen en stijlen uit te brengen. Maar IM Corona heeft een minder-is-meer filosofie gehandhaafd, waardoor de nadruk op kwaliteit kan blijven liggen, in plaats van op de voortdurende noodzaak het wiel telkens opnieuw uit te vinden. Door beproefde ontwerpen verder te verfijnen, biedt het IM Corona team creaties die duurzaamheid met tijdloze stijl en verfijning combineren.

Elke IM Corona aansteker is een klassieker die rokers overal zijn gaan vertrouwen, maar twee ontwerpen hebben een legendarische status bereikt. Deze favorieten vertegenwoordigen al het beste in IM Corona's streven naar kwaliteit.

De Oude Jongen
Sinds zijn komst in het begin van de jaren 1980 is de IM Corona Old Boy een eerste keus voor pijprokers over de hele wereld. Zijn traditionele vormgeving uit het 1930-tijdperk en elegante zachte vlam geven de Old Boy een verleidelijk nostalgisch uiterlijk. Toch maken de robuuste constructie, de schuine vlam en de eigentijdse afwerking de Old Boy tot een ideale aansteker voor de moderne pijp- en tabaksliefhebber.


Elk van deze aanstekers, zoals de bestseller Old Boy Chrome and Black, heeft een extra groot brandstofreservoir en een uittrekbare tamper. Schuif de tamper gedeeltelijk uit en geef hem een draai om hem voor gebruik vast te zetten, of trek hem helemaal uit en gebruik het andere uiteinde als komschraper of schroevendraaier om de vlamregelaar te draaien. Zomaar een paar van de accenten die IM Corona's Old Boy tot een wereldwijde favoriet maken. De Old Boy is echter niet alleen voor pijprokers, want sigarenkenners zullen het uiterlijk, het gevoel en de schuine vlam perfect voor het aansteken van hun sigaren vinden.

De Dubbele Corona
De IM Corona Dubbele Corona aansteker is gemaakt voor de veeleisende sigarenliefhebber en levert een indrukwekkende stijl en functionaliteit op die hem tot een andere IM Corona favoriet gemaakt heeft. De stevige messing constructie is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waardoor het brede ontwerp van de aansteker nog beter tot zijn recht komt. De Dubbele Corona Matzwart met Verchroomd Messing is een publiekslievend voorbeeld.


Een draai aan het deksel en een draai aan het traditionele vuursteenwiel brengt een extra brede zachte vlam. Deze dubbel zo grote vlam bestrijkt meer oppervlak van een sigaar dan een standaard vlam, zodat u uw favoriete rookwaar met gemak en efficiëntie kunt aansteken. Het bovenlaadbare vuursteenhuis maakt het gemakkelijk om het onderhoud bij te houden, terwijl het grote brandstofreservoir de hele dag voor u klaar staat.

Waarom IM Corona kiezen?

IM Corona heeft een lange staat van dienst in het leveren van betrouwbare aanstekers voor zowel alledaagse pijprokers als sigarenkenners. Hoewel het merk misschien niet de flitsende aanstekers biedt die u tegenwoordig zo vaak op de markt vindt, biedt IM Corona tijdloze stijl en functionaliteit waar u simpelweg elke dag op kunt rekenen. Indien u een degelijk gebouwde aansteker wilt die duurzaamheid met een tijdloze uitstraling combineert, dan is IM Corona zeer zeker iets voor u.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.