Identificatie van de contractant en de provider (volgens § 5 TMG):

International Hoofdkantoor:
Humidor Discount
Gebr. Spohn GmbH
Moltkestraße 123 C
50674 Keulen
Duitsland


CEO: Felix Spohn
EU-VAT Identificatienummer No.: DE813377639
Commercieel registratienummer: HRB 37042 in Keulen

Verantwoordelijk voor de inhoud van deze site (volgens §55 Abs.2 RStV): Felix Spohn, Moltkestraße 123 C, 50674 Keulen, Duitsland.
Contact :
Tel : +32 25885739
Servicetijden:
Maandag-donderdag: 9:30h-18:45h (CET)
Vrijdag: 9:00h-16:30h (CET)

Buitengerechtelijke geschillenbeslechting

De EU-commissie biedt een online platform voor geschillenbeslechting. Klanten, die een consument zijn en in de Europese Unie wonen, hebben het recht dit platform te gebruiken voor de buitengerechtelijke schikking van geschillen met betrekking tot contractuele verplichtingen die voortvloeien uit online verkoopovereenkomsten. Het platform is toegankelijk via https://ec.europa.eu/consumers/odr . Ons e-mailadres is

We streven naar een uitmuntende klantenservice. Neem daarom emteen contact op met onze klantenservice wanneer u problemen ondervindt. We streven ernaar om tot een wederzijdse overeenkomst met onze klanten te komen.

Copyright

Alle inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten zijn eigendom van Gebr. Spohn GmbH. Elk gebruik, van welke aard dan ook, zonder toestemming is strafbaar en niet-ontvankelijk.

Externe links

Wij maken soms gebruik van een website van derden voor het verkrijgen van meer informatie over onze websitebezoekers. Wanneer dit niet zichtbaar is voor onze klanten, geven wij dit met specifieke externe links aan. De inhoud van webpagina's van derden valt niet onder onze controle. Ons privacybeleid strekt zich niet uit tot externe pagina's. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor externe links en de inhoud op deze pagina's.

Foto credits

Sigarenafbeelding door Vanerpaddel van Flickr.com is gelicenseerd door CC BY 2.0