Adorini

Adorini

Adorini biedt een volledig spectrum aan rookaccessoires voor elke soort sigarenliefhebber aan. Adorini's geweldige assortiment butaan aanstekers is een bijzonder populaire landingsplaats. Deze aanstekers combineren tijdloos design, duurzaamheid en waarde en bieden zo sigarenaanstekers waarop u kunt vertrouwen.De adorini filosofie


Als gerespecteerd leider, sinds 1999, in de humidor industrie, is adorini een gevestigde leverancier van humidors en accessoires welke de aandacht van sigarenliefhebbers van over de hele wereld getrokken heeft. De oprichters Felix Spohn en Dr. Daniel Spohn bouwden adorini tot een filosofie van het leveren van superieure kwaliteit en innovatie tegen een eerlijke prijs op.

Het is deze filosofie die aan de basis ligt van elke adorini humidor en accessoire. Sigarenliefhebbers wenden zich tot adorini voor innovatieve ontwerpen, zoals adorini's RibTech ventilatie-ribben en het adorini deluxe bevochtigingssysteem. Deze innovaties onderscheiden adorini van andere humidorfabrikanten en hebben ertoe bijgedragen dat adorini een begerenswaardige keuze voor sigarenliefhebbers is geworden. Dit streven om de nieuwste technologie en de beste ambachtslieden te gebruiken om humidors te maken zonder een exorbitant prijskaartje werkt door naar andere adorini producten, waaronder de adorini aanstekers.

De aanstekers

Vanuit hun ervaring met humidors creëert het ontwerpteam van adorini' aanstekers die verleidelijk in stijl zijn en toch optimale functionaliteit en langdurige duurzaamheid bieden. De resulterende collectie adorini aanstekers biedt sigarenliefhebbers alles wat ze van een kwaliteitsaansteker mogen verwachten. Ze leveren stuk voor stuk een solide constructie, uitstekende vlamwerking, ergonomisch ontwerp en gebruiksgemak, terwijl ze daarbij er tevens aantrekkelijk en tijdloos uitzien.

Elke aansteker is ontworpen met de alledaagse sigarenliefhebber in gedachten en biedt een betrouwbare vlam voor een goede prijs die ideaal is voor bijna elk moment of elke plaats.

De serie


Adorini aanstekers hebben een reputatie van betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijke functionaliteit opgebouwd. Eén- of tweestaps ontsteking, weerbestendige vlammen, vensters voor het brandstofniveau en geïntegreerde sigarenknippers zijn enkele van de kenmerken die u bij de adorini aanstekers aantreft. Een paar ervan die tot de favorieten van de fans behoren zijn:

De adorini Jet

De best verkopende adorini Jet aansteker is een stevige favoriet, gemaakt van roestvrij staal voor duurzaamheid. Een windbestendige jet vlam zorgt voor een krachtige en betrouwbare vlam, ideaal voor avonturen buitenshuis. Twee verschillende maten sigarenpunch-snijders klappen aan de zijkant uit, zodat u altijd een sigarenknipper bij de hand heeft.


Deze populaire aansteker is een prima optie wanneer u een stevig geconstrueerde butaan jet aansteker met een ingebouwd mesje wilt, die gemakkelijk te gebruiken is en daarbij een moderne uitstraling kent. De klassieke adorini Jet Aansteker Zwart krijgt gezelschap van diverse andere stijlvolle kleuren, waaronder wit, zilver, geel, rood, oranje, en racegroen.

De adorini Slim

Voor wie een slankere, compactere aansteker in jet stijl wil, biedt adorini de adorini Slim aansteker aan. In tegenstelling tot veel volumineuzere sigarenaanstekers zorgt het slankere profiel ervoor dat deze zeer gemakkelijk mee te nemen is. De snelle en gemakkelijke ontsteking in één stap maakt de butaanaansteker tevens een populaire optie voor de roker die altijd onderweg is.


Zijn afgeronde randen zorgen voor een glad en comfortabel gevoel, terwijl er net genoeg gewicht is om hem stevig en evenwichtig in de hand te houden. Hoewel hij geen ingebouwde sigaarknipper of meervoudige vlammen heeft, is de adorini Slim Lighter, voor zowel sigarettenrokers als sigarenliefhebbers, een veelzijdige windbestendige optie.

De adorini Puroso

De innovatieve adorini Puroso is de ultieme gadget voor sigarenrokers. Deze butaan aansteker heeft dubbele jet vlammen die sigaren, zelfs in winderige omstandigheden, snel aansteken. Een superscherpe sigarenpons van Solingen staal klapt uit voor een gemakkelijke en schone snede. De aansteker heeft ook een sigarennaald die gebruikt kan worden als doorsteeksnijder of trekversterker.


In luxueuze goudkleur of tijdloos zwart, ligt de aansteker, door zijn ergonomische vormgeving, prettig in de hand, die tevens het moderne uiterlijk en het schuine ontwerp van de aansteker complementeert. Een kanteling van 45 graden helpt de dubbele windbestendige vlammen om bij het aansteken van sigaren een haarfijne precisie te leveren.

Een adorini aansteker kiezen

Voor u een aansteker kiest, wilt u wellicht een paar punten in overweging nemen om zo gemakkelijker de beste aansteker voor uzelf te kunnen kiezen. Ga na hoe de aansteker in uw hand en in uw zak zal passen, of waar u hem zou kunnen bewaren wanneer u hem niet gebruikt. Grotere aanstekers zullen over het algemeen grotere brandstoftanks hebben, maar kunnen ook zwaarder en logger zijn om te dragen. HumidorDiscount geeft de afmetingen en toegevoegde kenmerken van elke aansteker om u bij uw zoektocht te helpen.

Beslis of u een geïntegreerde sigaarknipper wilt. Ook dit kan bulk aan een aansteker toevoegen, dus wanneer u een slanke aansteker zoekt en een sigarenknipper heeft die u verkiest, dan is een aansteker zonder knipper een goede optie. Gelukkig maken de mensen van adorini het een koud kunstje om een aansteker te kiezen, want elke aansteker van adorini biedt de gebruiker superieure kwaliteit, comfort, en waarde.

Steek de adorini stijl aan

Adorini aanstekers vinden een evenwicht tussen luxe en functionaliteit dat perfect bij de stuwende filosofie van de oprichters van adorini past. Kwaliteit, innovatie, gebruiksgemak en eerlijke waarde zijn allemaal aanwezig. Dus, zoek vandaag nog uw adorini aansteker en geniet van uw rookwaren op de adorini manier!


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.