Wij garanderen de laagste prijs.

Bij het winkelen bij HumidorDiscount kunt u er zeker van zijn dat u de laagste prijs betaalt. Indien u hetzelfde product, ergens anders en binnen 3 maanden , tegen een lagere prijs zou vinden dan zullen we het verschil aan u terugbetalen .

Welke producten komen in aanmerking?

Alle producten aangeboden in onze online winkel komen in aanmerking voor de laagste prijsgarantie.

Aan welke criteria moet worden voldaan?

De garantie dekt alle prijsaanbiedingen van concurrenten die aan de volgende criteria voldoen: - exact hetzelfde product van hetzelfde merk - product is nieuw en in originele verpakking - product is op voorraad - prijs is inclusief alle belastingen en andere vergoedingen - prijs is beschikbaar voor het grote publiek - De verkoper is een dealer die zich fysiek in hetzelfde land als de klant bevindt

Hoe de garantie te claimen?

Simpel: Neem contact met ons op of stuur ons een link of ander bewijs van de lagere prijs. Vermeld ook de verzendkosten en het prijsverschil.

Wanneer en hoe wordt de terugbetaling uitgevoerd?

Zodra we de aanbieding van de concurrent hebben herzien, regelen we, binnen 48 uur , een terugbetaling voor u via dezelfde betaalmethode die u gebruikte voor uw aankoop bij ons.

Wat als ik het product nog niet heb gekocht?

Indien je het product nog niet hebt gekocht, hoef je niet te wachten op een terugbetaling en als je wilt, kunnen we je korting op jouw prijs geven voordat je de aankoop doet. Zie ook onze 100 dagen retourgarantie . Deze garantie vormt een aanvulling op onze algemene voorwaarden