Lubinski

Lubinski

Welkom in de wereld van Lubinski rookaccessoires - uw gerenommeerde fabrikant van exclusieve rookaccessoires uit Italië. Sinds 1962 staat Lubinski voor onovertroffen kwaliteit en meesterlijk vakmanschap in de tabaksindustrie. Dit familiebedrijf werd door Wojciech Lubinski opgericht en vandaag de dag zet zijn zoon Mario Jan Lubinski de traditie met succes voort.


We zijn er trots op dat we het traditionele merk Lubinski in onze webshop kunnen presenteren. Onze collectie bestaat in eerste instantie uit eersteklas sigarenkoker, gemaakt van het beste Italiaanse riemleer, die alle klassieke sigarenmaten omvat. Elke afzonderlijke koker is met de grootste zorg met de hand gemaakt, met gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit.


Lubinski biedt echter meer dan alleen exclusieve sigarenkoker. Het bedrijf staat bekend om een veelzijdig assortiment van exquise rookaccessoires.
Lubinski heeft een lange geschiedenis in de sigarenindustrie.


De geschiedenis van Lubinski wordt door passie en toewijding aan de perfecte rookervaring gekenmerkt. Wojciech Lubinski richtte het bedrijf op, met de visie om rokers eersteklas producten aan te bieden. In de loop der jaren heeft Lubinski gestaag succesvolle samenwerkingsverbanden met meer dan 30 Italiaanse en internationale pijpenmerken ontwikkeld en opgezet. Daarnaast is Lubinski een pionier in de distributie van pijptabakken en heeft het naam als leider in de branche gemaakt.


Laat u betoveren door de wereld van Lubinski en ervaar de perfectie van Italiaans vakmanschap. We nodigen u uit om de voortreffelijke producten van Lubinski in onze webshop te ontdekken en van de ultieme rookervaring te genieten.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.