Sigaren asbakken

Sigaren asbakken

Verfraai uw rookruimte en bied tegelijkertijd een handige en veilige plaats om uw sigaren met de juiste sigaren asbak te laten rusten. Of u nu een eenvoudige asbak voor in de achtertuin nodig hebt, iets draagbaars voor onderweg, of een asbak die een vleugje elegantie toevoegt aan uw sigarenrookplek, er is er altijd eentje voor u te vinden.


Waarin verschilt een sigarenasbak van een gewone asbak?

Hoewel de basisfunctie van alle asbakken is dat ze een veilige plaats bieden om as weg te gooien, bieden sigarenasbakken een paar extra functies om de zaken te vergemakkelijken, rekening houdend met het volume van uw gemiddelde sigaar. Gewoonlijk omvatten ze:

 • Grotere oppervlakken voor de ophoping van sigarenas, vaak met diepere schalen en/of ruime bakoppervlakken.
 • Geïntegreerde sigarensteunen, groot genoeg voor verschillende maten sigaren, die een veilige en zekere plaats bieden om uw sigaar in te leggen.
 • Een grote verscheidenheid aan sigarenthema ontwerpen, kleuren, en stijlen, ideaal voor de inrichting van huis, kantoor, of lounge.

  Sigarenasbakken maken het gemakkelijker om sigarenpeuken en as doeltreffend op te ruimen, zodat u uw sigarenruimte schoner kunt houden dan met gewone asbakken het geval zou zijn.

  Een sigarenasbak kiezen

  Er zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een sigarenasbak om uw sigarenrookplezier te helpen optimaliseren. Bedenk waar u de asbak zult gebruiken en met wie. Indien u hem vooral buiten gebruikt, kies dan wellicht voor een asbak van weerbestendig materiaal. Wenst u een meer formele uitstraling voor binnenruimten, dan bieden glazen of porseleinen asbakken een voortreffelijke allure.

  Wanneer uw sigarenavonturen meestal mede-sigarenfans omvatten, is een grotere asbak met extra sigarensteunen waarschijnlijk op zijn plaats. Als u feestjes of andere evenementen organiseert, zijn vrijstaande asbakken een voor de hand liggende keuze. Reisasbakken voor sigaren in zakformaat zijn ook een snelle en gemakkelijke optie, waarmee u as onderweg veilig kunt weggooien. Wanneer u eenmaal hebt bepaald waar en wanneer u de asbak zult gebruiken, kunt u een keuze uit het soort asbak maken dat het beste bij u past.

  Soorten asbakken voor sigaren

  Sigaar asbakken zijn er in een ongelooflijk breed scala van maten, vormen, kleuren, en stijlen die geschikt zijn voor zowat elke gelegenheid. Hier zijn een paar van de meest voorkomende soorten:

  Enkele Asbak voor Sigaren


  Ideaal om in eenzaamheid van sigaren te genieten. Deze asbakken hebben een enkele sigarensteun en zijn over het algemeen compacter. Ze zijn ook een goede keuze wanneer de ruimte beperkt is. De adorini Ceramic Cigar Ashtray Leaf Black is een klassiek voorbeeld van een enkele sigarenasbak.

  Dubbele Asbak voor Sigaren


  Deze populaire opties hebben twee sigarensteunen, zodat u uw asbakruimte comfortabel met een mede-sigarenliefhebber kunt delen. De Vierkante glazen asbak voor twee sigaren is een elegant, helder glazen aanbod welke voor bijna elke omgeving waar sigaren gerookt worden geschikt is.

  Asbak voor meerdere sigaren


  Deze asbakken zijn perfect voor sigarenfeestjes en andere gezellige bijeenkomsten, hebben drie of meer sigarensteunen en hebben meestal grotere kommen om meer as te kunnen opvangen. De Vierkante Glazen Asbak voor vier sigaren is een populaire keuze.

  Asbak voor Sigaren, met grote kom


  Asbakken met een grote kom, ook wel diepe kom of hoge asbakken genoemd, zijn ideaal als extra ruimte nodig is om as in te deponeren. Het ontwerp met de diepere kom betekent ook dat u minder vaak de asbak hoeft te legen, zodat u meer tijd hebt om met uw favoriete rokertje te ontspannen. De Stinky Cigar Ashtray Stainless is een veelzijdige asbak met grote kom.

  Staande Asbak voor Sigaren


  Staande asbakken, ook wel vrijstaande of vloerasbakken genoemd, zijn eigenlijk asbakken op een voetstuk. Ze kunnen bijna overal geplaatst worden en maken een tafel of aanrecht overbodig. Staande asbakken zoals de adorini's Staande Asbak zijn heel geschikt voor thuis, op het werk of buitenshuis.

  Draagbare Asbak voor Sigaren


  Draagbare asbakken maken het voor sigarenliefhebbers gemakkelijker om onderweg veilig en schoon van sigaren te genieten. Hiertoe behoren schatten op zakformaat zoals de bestseller Country Portable Ashtray Sliding Closure waarmee u de as mee kunt nemen tot u een geschikte plek kunt vinden om de as weg te gooien. Veel draagbare asbakken, zoals Xikar's Ashtray Can in roestvrij staal, zijn zo ontworpen dat ze in de meeste bekerhouders van auto's passen en bieden zo een gemakkelijk depot voor de as van uw sigaar terwijl u uw ogen op de weg houdt.

  Asbak Geschenkset


  Wanneer u een leuk cadeau zoekt voor uw favoriete sigarenliefhebber of indien u gewoon liever bij elkaar passende series hebt, dan zijn onze sigaren geschenksets een prima manier. Deze sets combineren asbakken met andere sigarenaccessoires, zoals knippers, aanstekers, sigarenkoker, of andere handige hebbedingetjes.

  Verrijk het moment met een sigarenasbak

  Niemand heeft zin om rommelig as van de vloer, meubels, aanrechtblad of auto-interieur schoon te maken. We willen zeker ook geen brandgevaar veroorzaken door as te dumpen waar het niet hoort. Dus, geniet van het moment op de juiste manier en houd uw sigarenruimte geraffineerd, veilig en schoon met een goed gekozen sigarenasbak.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.