Kolven

Kolven

Er is geen betere manier om van een goede sigaar te genieten dan met een even smakelijk neutje. U kunt super makkelijk, met een drinkfles van goede kwaliteit, waar dan ook ter wereld, van uw favoriete drankje genieten. En met de grote keuze die vandaag beschikbaar is, vindt u vast en zeker de juiste fles die bij u past.Een veldfles kiezen

Flesjes zijn er in verschillende soorten en maten, dus bedenk wat voor u het beste werkt. Denk na over de grootte en inhoud van de veldfles: Moet er een klein beetje goedheid in passen of juist veel? Houdt u ervan te delen? Draagt u hem in een broekzak, een aktetas, een golftas? Dit zijn enkele zaken die u in overweging moet nemen.

De populairste flessen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, zijn heupflessen. Deze flacons zijn vrij plat en meestal licht gebogen, speciaal ontworpen om beter bij de contouren van een lichaam te passen. Heupflessen zijn ontworpen om onopvallend in een jas- of broekzak te bewaren en zijn in verschillende maten en afwerkingen verkrijgbaar. Ze zijn ideaal voor speciale gelegenheden, kamperen, of zelfs op de golfbaan. De Stainless Steel Flask 180mL is een prima all-round optie.

Wanneer u overweegt om uw glaasje goedheid met anderen te delen, dan is een draagbaar borrelglaasjesset onmisbaar. Sets zoals de Shot Glass Set in Leather Case bieden vier volwaardige borrelglaasjes welke u in een handig draagtasje kunt opbergen. Zo kunt een glaasje 'goede moed', wanneer het moment zich voordoet, onder uw gezelschap uitdelen.

Verhef uw veldfles

Een veldfles van hoge kwaliteit laat u met een vintage elan van uw favoriete drankje genieten. Trakteer uzelf op een bevredigend samengaan van sigaar en fijn distillaat en bereid u, met een stijlvolle fles, alvast op het toasten van uw volgende belangrijke moment voor.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.