Metalen sigarenkokers

Metalen sigarenkokers

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten sigarenkokers op de markt. Echter metalen sigarenkoffers bieden, voor wie op zoek is naar een mengeling van stijl en functionaliteit, het beste van beide werelden. Van afzonderlijke sigarenkokers tot kisten met luchtbevochtiging, u vindt bij ons zeker een metalen sigarenkoker die bij u past.


Waarom de keuze voor een metalen sigarenkoker?

Metalen sigarenkokers bieden verschillende eigenschappen welke uw rookervaring zowel met zwier als met een gerust hart zullen verbeteren. De hardere buitenkant van metalen etuis biedt, tijdens het vervoer, een betere bescherming voor de sigaren dan zachtere etuis van leer of stof. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw sigaren per ongeluk in uw zak, bagage, of golftas platgedrukt worden.

Sommige metalen etuis zijn voorzien van cederhouten voering en compacte luchtbevochtigers, die uw sigaren nog meer voordelen bieden. De meeste metalen etuis bieden, in vergelijking tot etuis die van andere materialen gemaakt zijn, een meer weelderigere aanblik. Dit betekent dat u, ongeacht de situatie, altijd in stijl met uw favoriete sigaren aankomt.

Dus, wanneer u een etui zoekt welke uw sigaren beter beschermt, maar u wilt tegelijkertijd niet ingeven wat betreft de verfijning en stijl, dan is een metalen sigarenkoker een zeer goede keuze.

Soorten metalen etuis

Er zijn natuurlijk verschillende soorten metaal die voor sigarenkokers gebruikt worden, dus een kort overzicht van de meest populaire soorten zal u zeker helpen bij uw zoektocht. Bedenk, in de eerste plaats, hoe u de sigarenkoker zult gebruiken. Is het voor speciale gelegenheden of voor dagelijks gebruik? Draagt u de etui in een jaszak, een aktetas, golftas, of bagage? Het beantwoorden van deze vragen zal helpen om de meest geschikte etui te vinden.

Sterling Zilver
Een elegante keuze die een hoge mate van klasse en stijl biedt. Ideaal voor formele bijeenkomsten of andere gelegenheden waarbij u, om de juiste indruk te maken, uw sigaren passend gekleed wilt hebben. De nadelen van een sterling zilveren etui zijn dat het zwaarder is, duurder, en af en toe gepoetst zal moeten worden. Deze ongemakken terzijde, een sterling zilveren sigarenkoker, zoals de Sillem's Sterling Silver Case for 2 Robustos, is voor veeleisende sigarenliefhebbers in de stad nog steeds de eerste keus. Personaliseer met een gravure om er een geweldig geschenk van te maken.

Tinnen
Net als sterling zilver biedt tin een elegante ouderwetse uitstraling. De zware maar toch zachte aard van het tin maakt het gevoelig voor deuken en krassen. Omdat het niet het meest robuuste materiaal is, is deze koker het meest geschikt voor speciale gelegenheden of formele bijeenkomsten. Deze kokers kunnen gemakkelijk beschadigen en moeten misschien tevens iets meer gepoetst worden. Toch zijn het populaire, graveerbare mogelijkheden voor gedenkwaardige vieringen als een nieuwe geboorte, een huwelijk, of een promotie.

Aluminium legering
Deze etuis zijn van licht gewicht en duurzaam en dus goede opties om licht te reizen en toch uw sigaren te beschermen. Wat deze etuis missen aan luxe van sterling zilver of tin, maken ze goed met een stevige alledaagse functionaliteit.

Roestvrij staal
Roestvrijstalen etuis bieden stevigheid en veelzijdigheid en toch een vleugje moderne stijl. Vaak zijn ze verchroomd en voelen ze zich even goed in een formele als in een informele omgeving thuis. Ze bieden een stevige bescherming voor uw sigaren en zijn tevens, ongeacht het weer, voor gebruik buitenshuis geschikt. De adorini Dubbele Sigarenkoker in Chroom is een bestseller voorbeeld.

Verschillende stijlen metalen etuis

Er zijn ook verschillende stijlen metalen sigarenkoffers waaruit u kunt kiezen. Het hangt allemaal van de situatie af. Deze etuis presteren goed tijdens speciale evenementen, gezellige bijeenkomsten, of tijdens het verkennen van een nieuwe stad. Metalen kokers met luchtbevochtiging zijn bijzonder gewenste stijlen voor langere reizen, dit omdat ze, tot het punt van roken, de sigaren in het optimale conditie houden. Dit zijn een aantal van de meest populaire stijlen:

Koker voor een enkele sigaar
Perfect om een sigaar, of u nu op de golfbaan bent, tijdens een zakenbijeenkomst, of na een fijne maaltijd, bij de hand te hebben. Verkrijgbaar in standaard kokers, als cederhout gevoerde kokers, of kokers met luchtbevochtiging, zoals de adorini Humidor Tube met Zilveren Hygrometer.

Etuis voor twee sigaren
Deze kokers geven u de flexibiliteit om twee van uw favoriete rokertjes mee te nemen. Een populaire keuze voor op de golfbaan, gezien u tijdens het golfen zo twee momentjes rust kan pakken! De bevochtigde adorini Dubbele Sigarenkoffer Hoogwaardig Staal Satijn Afwerking/Ceder is, ongeacht de plaats waar u zich bevindt, een geweldige go-to optie.

Etui met scharnierend deksel
Deze etuis bieden plaats aan meerdere sigaren en hebben, in tegenstelling tot de open schuivende ontwerpen van andere metalen etuis, een scharnierend deksel. Hoewel deze etuis iets omvangrijker en minder zakvriendelijk zijn, bieden zij een unieke combinatie van nostalgie, stijl, en functionaliteit. Etuis zoals de Cigar Case for 3 Coronas zijn leuke persoonlijke geschenken.

Gemengde media etuis
Deze etuis bieden een alternatieve kijk op traditionele sigarenkokers, door metaal met andere materialen, zoals leer of koolstofvezel, te combineren. Meestal bestaan ze uit een bovendeel dat over een metalen onderstuk schuift, zo geven ze de sigaren bescherming en tegelijk een aantrekkelijk uiterlijk. Ideaal voor de meest prestigieuze gelegenheden. De verleidelijke S.T. Dupont Triple Cigar Case Brown is daar een uiterst luxueus voorbeeld van.

Metaal is simpelweg een uitstekende optie


Metalen sigarenkokers geven u, ten opzichte van de traditionele, zachte koker, de mogelijkheid om uw sigaren beter te beschermen en doen dit in een verfijnde stijl en klasse. U heeft zelfs mogelijkheden om uw sigaren onderweg te bevochtigen. Bescherm vandaag nog uw sigaren met een nieuwe metalen sigarenkoker!


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.