Zino Davidoff

Zino Davidoff

Zino Davidoff

Zino Davidoff is een naam die synoniem is met kwaliteit en luxe, vermaard als een van de meest prestigieuze merken in de sigarenwereld. Van exotisch hout tot geraffineerde acryl ontwerpen, Zino Davidoff humidors vermengen op prachtige wijze het traditionele met het moderne voor een rijkelijk aangename aanblik en functionaliteit. Wat Zino Davidoff sigarenbewaarkasten echt onderscheidt van andere, is dat ze elk doordrongen zijn van het onmiskenbare karakter en de passie van de man Zino Davidoff.

Het Zino Davidoff Verhaal
Zino Davidoff werd in 1906 in de Oekraïense hoofdstad Kiev, in een familie met diepe wortels in de tabaksverkoop, geboren. Door een veranderend politiek klimaat emigreerde de familie in 1911 naar Zwitserland en vestigde zich in Genève. Hier opende de familie een nieuwe tabakszaak die de sigarenindustrie voor altijd zou veranderen: Davidoff van Genève.

Onder leiding van Zino's vader, Henri Davidoff, werd de winkel van de familie al snel een populaire bestemming voor sigarenliefhebbers. Terwijl Zino in de zaak groeide, reisde hij de wereld rond op zoek naar de fijnste tabak en ontwikkelde een passie voor de zaak en de relaties die het meebracht. Of hij nu tabakstelers, fabrieksarbeiders of sigarenliefhebbers ontmoette, het was een liefdesrelatie die gedurende Zino's hele leven standhield en nog steeds de kern vormt van het merk dat vandaag de dag zijn naam draagt.


In de loop der jaren zou Zino vooraan staan bij vernieuwingen die Davidoff nog jaren in de voorhoede van de sigarenindustrie zouden houden. Onder Zino's leiding installeerde de winkel van de familie in 1930 de eerste klimaatgecontroleerde ruimte, ter wereld, voor de opslag van tabak. Toen de oorlogsstormen zich in 1940 over Frankrijk samenpakten, ging Zino Davidoff in op Franse verzoeken om twee miljoen Cubaanse sigaren op te slaan. Dit diende om Zino's legendarische status als de belangrijkste sigarenleverancier in Europa te versterken.

Zino bracht in de jaren 1950 nog een vernieuwing voort die een revolutie in de sigarenwereld teweeg bracht. Davidoff wilde al heel lang dat sigarenliefhebbers de sigaren, zoals hij dat had gedaan tijdens zijn reizen door de tabakstreken van Latijns Amerik, konden ervaren. Davidoff stelde zich ten doel een sigarenbewaarkistje te maken dat het vochtige klimaat van de tropen zou nabootsen. Deze inspiratie was de geboorte van de moderne humidor zoals we die nu kennen.


De legende van Zino Davidoff groeide pas in de jaren 1960 met de publicatie van het "The Connoisseur's Book of the Cigar". Het decennium zag ook de opkomst van het merk Davidoff, sigaren van Cubaanse makelij. Verdere wereldwijde groei in de loop van de jaren 1970 en 1980 omvatte uitbreiding met niet-Cubaanse sigaren op de Amerikaanse markt. Tegen de tijd dat Davidoff in 1991 de productie in Cuba stopzette, was het een van de belangrijkste namen op het gebied van sigaren, humidors, en luxe accessoires. Een titel waarop Davidoff ook vandaag nog aanspraak kan maken.

Zino's nalatenschap is gebouwd op innovatie en passie voor de industrie, maar toch wordt Zino Davidoff misschien het best herinnerd als 's werelds belangrijkste ambassadeur van sigaren. Hij deelde met vreugde zijn liefde voor het sigaren-rook-ritueel en het vermogen ervan om mensen van alle rangen en standen samen te brengen. Dit was zijn grootste geschenk aan de sigarenrokers. Hoewel hij niet meer onder ons is, leeft Zino's erfenis met elke Zino Davidoff humidor voort.

Davidoff Humidors
De Davidoff of Geneva lijn omvat een collectie luxe humidors die traditionele ontwerpen met evenveel elegantie en verfijning combineren. De humidors van de Zino lijn hebben een opvallend eigentijds karakter welke bij fijnproevers die een vleugje moderne flair willen genieten populair is.


Of u nu het Zino Davidoff of het Davidoff of Geneva insigne draagt, u kunt er zeker van zijn dat elke humidor van de hoogste kwaliteit in ontwerp en constructie is, zoals Zino zelf gewild zou hebben. Het maakt niet uit wat uw smaak of inrichting is, u vindt vast en zeker een mooie Davidoff humidor die precies geschikt is voor deze klus.

Davidoff van Genève Collectie
De humidors in deze lijn zijn het toppunt van luxe humidorontwerp, met exotisch houtfineer en weelderige versieringen. Deze humidors zijn voor de veeleisende sigarenkenner die klasse en kwaliteit boven alles stelt. Een paar overwegingen zullen u helpen beslissen of Davidoff of Geneva humidors iets voor u zijn.

Elke humidor biedt:

 • Een opvallend maar elegant uiterlijk, ideaal als pronkstuk voor elke kamer of kantoor
 • Rijk bewerkte versieringen van de hoogste kwaliteit materialen en edele metalen
 • Een nauwkeurig afgewerkt uiterlijk, zowel van binnen als van buiten
 • Betrouwbare passieve bevochtiging zonder dat u een hygrometer nodig hebt
 • Heirloom-kwaliteit constructie voor blijvende duurzaamheid

  Een eersteklas exemplaar uit de Davidoff of Geneva humidor lijn is de luxueuze Dome Palisander Palladium humidor. Een afgeronde koepelvorm, exotisch palisanderhoutfineer, Afrikaans okoume interieur, en met palladium beklede handvatten en scharnieren maken van deze schitterende humidor een bestseller favoriet.


  Een uittrekbaar dienblad en verdelers bieden een perfecte manier om tot 65 van uw meest dierbare sigaren te organiseren. Een magnetische bevestiging aan de onderkant van het deksel biedt een plaats om uw favoriete Davidoff sigarenknipper te bewaren. Davidoff's zelfregulerende luchtbevochtiger houdt de sigaren in optimale conditie. Gebruik alleen gedistilleerd water en een sigarenoplossing zoals adorini's sigarenbevochtigingsvloeistof, om de absoluut beste omgeving voor uw sigaren te garanderen.

  Zino Collectie
  Zino humidors hebben een kenmerkende eigentijdse uitstraling, waardoor deze humidors bij sigarenliefhebbers van over de hele wereld favoriet zijn. Humidors uit deze collectie zijn geweldige opties voor iedereen. Elke humidor levert het voortreffelijke vakmanschap dat sigarenliefhebbers van Davidoff verwachten, en ook:
 • Bevochtiging van hoge kwaliteit
 • Combinatie van elegantie en waarde
 • Opvallende moderne vormgeving

  De Zino collectie biedt een reeks humidors die een vleugje verfijning en moderniteit in elke sigarenruimte brengen. Binnen de collectie vindt u houten humidors met opvallende lakafwerking, humidors met gegraveerde ontwerpen, en strakke humidors van acryl waarmee u uw kostbare sigaren kunt showen.

  De best verkopende Zino Acryl Transparante humidor is een perfect voorbeeld van het aanbod van de Zino collectie voor de moderne sigarenliefhebber.


  De hoogwaardige constructie van acryl biedt een duurzaam onderkomen voor 40 tot 60 sigaren van Corona-formaat, terwijl ze door de transparante wanden toch zichtbaar blijven. Een smaakvol geplaatst scharnier en magnetische sluiting werken met een zelfregulerende Zino luchtbevochtiger samen om zo een optimale vochtigheidsregeling te leveren.
  Voor wie een traditionele houten humidor verkiest maar een vleugje extra flair wil, is de Zino Leaf humidor een populaire optie.


  Deze Zino klassieker heeft een gegraveerd tabaksblad bovenop het deksel voor een unieke look die uw liefde voor tabak laat zien. Binnenin vindt u een elegant, ingetogen interieur dat ideaal is voor tot 60 sigaren. Afrikaans okoume biedt een gastvrij onderkomen voor uw sigaren, die u met de bijgeleverde verdelers kunt ordenen. Een zelfregulerende luchtbevochtiger van Zino doet de rest en zorgt ervoor dat uw sigaren altijd klaar voor actie zijn. De populairste Zino Leaf ontwerpen zijn in Zwart, Natuurlijk Eiken en Grijs Eiken verkrijgbaar.

  Dit zijn maar een paar van de prachtig ontworpen humidors van Zino Davidoff. Er zijn weelderige en zeer verfijnde humidors in verschillende stijlen, maten en afwerkingen, die wachten om ontdekt te worden en welke bij bijna elke inrichting passen.

  Treed toe tot de nalatenschap van Zino Davidoff

  Of het nu uit de luxueuze Davidoff van Geneve lijn is of uit de trendsettende Zino serie, een Zino Davidoff humidor brengt klasse en elegantie in uw sigarenervaring. Sluit u aan bij de exclusieve club van sigarenliefhebbers die toegewijd zijn aan de sigarenlevensstijl en vind vandaag nog uw eigen Zino Davidoff humidor die bij u past!

Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.