Filters

Colibri Quasar

Colibri Quasar

Het merk Colibri sigarenaccessoires bestaat al sinds 1928 en is nauwelijks meer uit de markt weg te denken. Tot op de dag van vandaag staat Colibri om zijn uitzonderlijke ontwerp, uitstekende materiaal en de harmonie tussen vakmanschap en functie bekend.
Humidors uit de "Quasar" serie hebben een hoge herkenningswaarde en staan om hun moderne geometrische ontwerp bekend. Alle humidors uit deze lijn hebben een capaciteit van 45 sigaren en zijn van een sponsgebaseerde luchtbevochtiger en een digitale hygrometer voorzien. Beide elementen kunnen, om ruimte te besparen, met de meegeleverde magneten aan het deksel van de humidor worden bevestigd.
De digitale hygrometer toont je niet alleen de waarde van de heersende luchtvochtigheid, maar ook de huidige temperatuur. De temperatuur kan in graden Celsius of Farenheit worden ingesteld. Er worden ook twee ruimteverdelers voor het sorteren en onderverdelen van het interieur meegeleverd. Alle humidors hebben een matte buitenkant en zijn in verschillende klassieke kleuren verkrijgbaar.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.