Verdelers & plateaus

Verdelers & plateaus

Maak van uw sigarenhumidor een beter toegankelijk en efficiëntere bewaarplaats voor al uw kostbare sigaren. Er is geen betere manier om uw sigaren beter te organiseren dan met humidor verdelers en dienbladen.

Voordelen van verdelers en dienbladen

Het gebruik van verdelers en bakjes maakt het gemakkelijk om uw sigaren snel terug te vinden. Ze helpen ook bij het bijhouden van bepaalde sigaren die u misschien voor langere rijping hebt opgeborgen. Verdeelschotten en dienbladen kunnen ook helpen de luchtcirculatie in de humidor te verbeteren, wat de luchtbevochtiger verder helpt de sigaren het optimale klimaat te bieden.

Sigaarverdelers kiezen en plaatsenVerdelers maken het gemakkelijker dan ooit om uw rookwaar te organiseren. U kunt ze gebruiken om sigaren naar soort, merk, grootte, vorm, aankoopdatum of doosstempelgegevens te scheiden. Verdeelschotten kunnen specifiek voor humidors zijn, dus u kunt het beste het interieur van uw huidige humidor opmeten om er zeker van te zijn dat de verdeelschotten die u van plan bent te gaan kopen in de beschikbare ruimte passen.

Humidors met een geribbeld interieur, zoals de innovatieve RibTech van adorini, die u in de meeste van hun best verkochte humidors vindt, bieden een veel gemakkelijkere en efficiëntere manier om sigaren te verdelen. Zowel verticale als horizontale RibTech verdelers klikken snel in de geribbelde gleuven van voor RibTech geoptimaliseerde humidorwanden of sigarenbakjes. Zo kunt u de binnenruimte van uw adorini humidor op allerlei manieren aanpassen, wanneer u maar wilt herschikken en reorganiseren.

Het installeren van adorini verdelers is een fluitje van een cent. Kies gewoon de maat en soort die het beste bij uw humidor passen, bepaal waar u ze wilt installeren, klik ze op hun plaats en geniet van een efficiënter georganiseerde sigarenhumidor. Simpel!

Een sigarenbakje kiezen en plaatsenDienbladen voor Humidors

Sigarenbakjes voegen een extra niveau, of plank, aan uw humidor toe, en bieden zo meer veelzijdigheid in hoe u uw sigaren kunt organiseren. De meest effectieve dienbladen, zoals adorini's RibTech dienbladen met AirVent technologie, hebben speciale ventilatiesleuven die de vochtigheidscirculatie in de hele humidor verbeteren, zodat de sigaren alle vochtigheid krijgen die ze nodig hebben om in perfecte rookconditie te blijven.

Het unieke ontwerp van adorini's RibTech sigarenbakjes betekent ook dat u, voor optimale opslag en organisatie van sigaren, adorini's verdelers bij de bakjes kunt gebruiken. Indien uw humidor geen dienblad bevatte, dan heeft Humidor Discount een oplossing voor u. U zult uw humidor willen opmeten of de modelnaam en maat van uw adorini humidor opzoeken om zo een precieze pasvorm te garanderen. Wanneer u uw lade heeft, legt u hem in de humidor, voegt u er desgewenst verdelers aan toe en laadt u hem vervolgens vol met sigaren.

Dienbladen

Wanneer u een sigarenproeverij organiseert of gewoon een betere manier wilt om uw meest gekoesterde sigaren tentoon te stellen, dan is een dienblad voor sigaren een mooie optie. Het [Y13331] adorini Dienblad [/13331] is een klassieker met individuele vakjes voor tot vijf Double Corona-sigaren en tot vijf Robusto-sigaren. Gebruik het dienblad voor feestjes, voor intieme bijeenkomsten of als extraatje bij sigarenopslag van groot formaat, zoals de adorini's CABINet Trolley.

Veel kabinet humidors worden al met presenteerbladen geleverd, deze kunnen veelal uit de kast worden getild en kunnen desgewenst als dienblad worden gebruikt.

Verdeelschotten en dienblad-accessoires

Hoewel verdelers en dienbladen de opslagruimte van uw humidor sterk kunnen verbeteren, kunt u de efficiëntie naar een nieuw niveau brengen door speciaal ontworpen verdeler- en dienbladaccessoires te gebruiken.

Divider Label Clips


Met verdeler etiketclips, eenvoudig van ontwerp en ultrapraktisch in hun toepassing, kunt u verdelers duidelijk labelen, zodat u gemakkelijk de juiste stogie kunt vinden wanneer u toe bent aan een ontspannende rookontsnapping. U klikt de clip op de rand van het tussenschot en brengt er uw eigen etiket op aan. Dat is alles wat nodig is. Etiketteren is ook gemakkelijk. Noteer gewoon het merk, de maat, de aankoopdatum of welk stukje informatie u maar wilt gebruiken om uw rookwaar in te delen of te sorteren. De Label Clips Metal van adorini zijn een grote favoriet bij liefhebbers.

Humidor Licht


Heeft u een beetje extra licht op uw sigaren nodig? Dan is het tijd om een humidorlampje te overwegen en te installeren. Helder genoeg om u uit het donker te houden bij het openen van uw humidor, maar toch klein genoeg dat ze niet veel kostbare opslagruimte voor sigaren innemen. De RibTech-compatibele adorini LED Humidor Light is een mooie optie die meteen in de RibTech gleuf van een middelgrote of grote adorini humidor schuift. Het lampje heeft ook een bewegingssensor en een draadloos systeem zonder gedoe. U haalt het lampje er gewoon uit om het af en toe op te laden met USB en steekt het er weer in!

Samen met verdelers, laden en adorini's ceder fineer voor de bekleding van uw humidor of u doe-het-zelf humidor project, helpen deze accessoires om van uw humidor een super, betekenisvolle sigarenbewaarmachine te maken.

Verdeel en verover uw humidor

Verdeelschotten en trays helpen de sigarenopslag efficiënter te maken, zodat u minder tijd kwijt bent aan het doorspitten van uw humidor op zoek naar de perfecte sigaar voor de stemming, en meer tijd hebt om van de sigarenrookervaring te genieten. Breng uw humidor vandaag nog onder controle met verdelers en dienbladen.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.