Adorini haarhygrometer Klein Zilver

Review rating 5/5
(11 Waardering)

a129s

€29,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad
Ontvang het binnen werkdagen
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Elke sigaar liefhebber die op zoek is naar een hygrometer om de luchtvochtigheid van hun humidor te meten, zal zeker succes hebben met een precieze haarhygrometer. Deze ingewikkeld ontworpen tools zorgen voor de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het meten van vochtigheid. Enkele van de beste zijn gemaakt in het hart van de Duitse horloge-industrie in de buurt van de stad Glashütte, een gebied dat bekend staat om enkele van 's werelds beste luxe uurwerken. Hier heeft adorini de expertise ingeschakeld die alleen de beroemde vakmensen van de regio konden leveren om de adorini haarhygrometer klein zilver te maken.

De vooraf gekalibreerde analoge hygrometer zal uw humidor zeker onderscheiden. Een aangenaam witte uitstraling tegen een stijlvolle zilveren afwerking die perfect een vleugje moderniteit geeft aan het klassieke ontwerp. Hoewel knap in detail, de hygrometer schittert vooral met zijn zeer nauwkeurige synthetisch haar meetsysteem. Deze ongelooflijk nauwkeurige operatie centreert zich rond een haar dat wordt uitgerekt door een metalen veer en is bevestigd aan de naald zichtbaar aan de voorkant van de hygrometer. Wanneer de vochtigheidsgraad verandert, verandert de lengte van het haar als reactie, waarna de naald naar het overeenkomstige niveau op de wijzerplaat beweegt.

Zoals de redacteuren van Cigar Aficionado magazine toonden: “De prestaties zijn indrukwekkend, vooral gezien het feit het apparaat vooraf gekalibreerd en gebruiksklaar wordt geleverd." Dat is nog iets geweldigs aan deze hygrometer: het gebruik van synthetisch haar betekent dat er geen onderhoud nodig is. Met zijn compacte formaat en eenvoudig te monteren magneet hoeft u hem alleen maar in uw humidor te plaatsen en bent u klaar. Dat is alles!

Met een bereik in relatieve vochtigheid van 20% tot 90% is deze precisie haarhygrometer door de fabrikant geoptimaliseerd voor het beste nauwkeurigheidsbereik bij 65% tot 75% relatieve vochtigheid, het optimale niveau voor sigaren. De adorini haarhygrometer Small Silver is een all-star die uw humidor een beetje flair geeft en de allerbeste precisie vochtigheidsmeting levert.
Onderdeel Identificatie nummer: 4385
Ean code: 4260327150451
Diepte: 45 mm
Merk: Adorini
Hoogte: 2.2 mm

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 5/5
(11 Waardering)
Review rating  
82 % (9 Waardering)
Review rating  
18 % (2 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating
 21 jan 2021
Orgineel vertaald uit het Italiaans
Hygrometer van uitstekend vakmanschap en precisie!
Review rating
 29 mei 2020
Orgineel vertaald uit het Engels
Precies wat ik heb besteld: efficiënt
Review rating
 27 feb 2020
Orgineel vertaald uit het Frans
Goed
Review rating
 19 apr 2019
Orgineel vertaald uit het Italiaans
Goed product.
Review rating
 16 mrt 2019
Orgineel vertaald uit het Frans
Een kleine versie in vergelijking met de oude variant, maar zeer nauwkeurig.
Review rating
 25 mei 2021
Review rating
 01 apr 2021
Review rating
 02 feb 2021
Review rating
 21 nov 2020
Review rating
 28 nov 2019
Review rating
 09 mei 2019
00:00 00:00