Humidors

Humidors

Er is niets zo bevredigend als het selecteren van een goed onderhouden, perfect bevochtigde sigaar uit uw eigen sigarenhumidor. Kwaliteit is de sleutel tot een optimale opslag van sigaren. HumidorDiscount is er om u te helpen een humidor te vinden die u jarenlang sigarenrookgeluk zal bezorgen.

Wat is een Humidor?
Een humidor is simpel gezegd een op zichzelf staande ruimte die tabak voorziet van een vochtige omgeving. Een bevochtigingsapparaat houdt de binnenkant van de humidor op ongeveer 65 tot 72 procent relatieve vochtigheid, het optimale bereik voor sigaren. Een hoogwaardige humidor biedt betrouwbaarheid, stijl en algehele gemoedsrust, zodat u beter kunt genieten van het roken van sigaren.

De huidige sigarenhumidors bieden veel meer verfijnde opties voor de moderne sigarenliefhebber, met hoogwaardige materialen zoals hout, metaal, glas, acryl en zelfs koolstofvezel. Een goed gemaakte humidor zorgt ervoor dat de relatieve luchtvochtigheid met de grootste efficiëntie wordt gehandhaafd. Uw sigaren worden veilig bewaard in het ideale klimaat, zodat u elke keer weer kunt genieten van een geweldige rookervaring.

Soorten humidors
Elke sigarenliefhebber of sigarenleverancier heeft andere behoeften en wensen, en daarom zijn er talloze soorten humidortypes om uit te kiezen. Bedenk bij het bladeren door de HumidorDiscount-collectie humidors welk type het beste bij u past.

Desktop
Desktopmodellen zijn het meest voorkomende type humidor. Ze bieden een ongelooflijke veelzijdigheid met een eindeloze reeks maten en stijlen en zijn bij uitstek geschikt voor ervaren connaisseurs, alledaagse sigarenliefhebbers en casual enthousiastelingen. Of het nu voor thuis of op kantoor is, een desktop humidor kan een vleugje elegantie toevoegen aan het decor terwijl uw sigaren binnen handbereik blijven. Humidors met glazen bovenkant zijn geweldig om uw sigarencollectie te presenteren. Als u echt wilt pronken met uw gekoesterde sigaren, bekijk dan eens adorini's publiekslieveling Cube Deluxe Humidor.

Desktop humidors kunnen in capaciteit variëren van slechts vijf sigaren tot 300 of meer, maar de meeste zullen gemiddeld 25 tot 150 sigaren bevatten. U zult enkele geweldige voorbeelden vinden in adorini's assortiment van voortreffelijke humidors die het brede scala aan sigarenopslagopties weergeven.

Reizen
Alleen omdat u onderweg bent, wil nog niet zeggen dat u geen goed bevochtigde sigaren hoeft te hebben. Reishumidors geven u de flexibiliteit om uw sigaren in de optimale omgeving te houden, waar u ook heen reist. Reishumidors kunnen variëren van kleine, bevochtigde sigarenkokerjes tot grotere, knappe modellen die zelfs als desktophumidors kunnen dienen.

Kabinet
Deze humidors, gekleed om indruk te maken, zijn de voor de hand liggende keuze van serieuze verzamelaars, aangezien humidorkasten over het algemeen meer ruimte bieden voor sigaren en ook voor zeer verfijnde stijlen. De grotere, staande of aan de muur gemonteerde kasten komen het meest voor in winkelomgevingen, met hun grotere capaciteit en grotere weergave-opties. Veel humidorkasten bevatten ook elektronische bevochtigingssystemen en andere opties om de efficiëntie van klimaatbeheersing te verbeteren.

Inloophumidor
Zoals de naam al aangeeft, zijn dit vochtige ruimtes die u fysiek kunt betreden. Meestal gebruikt door sigarenwinkels en alleen door de meest serieuze sigarenkenners, kan een inloophumidor zo klein zijn als een bezemkast tot zo groot en omvattend als een hele winkelpui. Zolang het gebied gesloten en constant bevochtigd is, kan het een inloophumidor zijn. Inloophumidors zijn duur in onderhoud en hebben veel robuustere bevochtigingssystemen nodig, om nog maar te zwijgen van meer water en stroom. Ze zijn dus niet ideaal voor de informele sigaarliefhebber.

De juiste humidor kiezen
Als u eenmaal het gewenste type humidor heeft bepaald, kunt u zich concentreren op de specifieke kenmerken van de humidor die het beste bij uw behoeften passen. Als u een paar parameters instelt voordat u begint met zoeken, wordt het kiezen van een humidor soepeler en succesvoller.Grootte
Past de humidor in het gebied waar u hem wilt plaatsen? Beschouw een humidor als een klein meubelstuk en overweeg de plaatsing in een kamer dienovereenkomstig. Meet het gebied en vergelijk het met de maten die beschikbaar zijn op de pagina van elke humidor.

Capaciteit
Hoeveel sigaren wilt u bewaren? Dit kan lastig zijn, omdat het allemaal afhangt van uw sigarenconsumptie, hoe vaak u sigaren draait en of u ruimte nodig heeft voor het langdurig verouderen van sigaren. Als u niet zeker weet of de beschikbare ruimte het toelaat, ga dan altijd voor iets groter dan u denkt nodig te hebben. Bekijk HumidorDiscount's humidorcalculator voor een beter idee van de capaciteit van elke humidor.

Stijl
Past de humidor bij het decor? Moet het een traditionele of moderne uitstraling hebben? Zal het worden gebruikt voor het uitstallen van sigaren? Heeft het een slot en sleutelset nodig? U zult de humidor waarschijnlijk elke dag zien, dus u wilt dat het een aangename toevoeging aan de kamer is en niet een afleiding. Van ingetogen en functioneel tot een opvallend middelpunt, u zult zeker een stijl vinden die bij u past.

Budget
Net als elke andere investering, is een sigarenhumidor er een die u zorgvuldig wilt overwegen om ervoor te zorgen dat deze aan uw behoeften voldoet. De kosten voor het updaten van inferieure bevochtigingssystemen kunnen aanzienlijk zijn en kunnen ook het verlies van niet goed bevochtigde sigaren goedmaken. Zorg dus voor een budgetplan om deze frustraties onderweg te voorkomen. Er zijn humidors in bijna elke prijscategorie, van basis humidors voor beginners tot adorini's verbluffende, unieke Tresor Cassaforte Humidor Safe..

Afgezien van deze overwegingen, kunt u tot de kern van de interne functionaliteit van de humidor gaan. Met een robuuste reeks functies in het hart van uw humidor, worden uw sigaren beter bewaard en beschermd, wat zorgt voor een veel gelukkigere sigarenrookervaring.Bevochtiging
Dit is cruciaal voor de goede werking van elke humidor. De meeste humidors bevatten een bevochtigingsapparaat, maar u wilt er zeker van zijn dat de luchtbevochtiger optimale prestaties levert. Acrylpolymeervlies is een favoriet bevochtigingsmateriaal dat meer water kan opslaan dan traditionele luchtbevochtigers op sponsbasis. Microprocessorgestuurde elektronische luchtbevochtigers zijn zonder twijfel de beste keuze. U kunt altijd een bevochtiger [/C48] toevoegen of upgraden [/C48] indien nodig, ongeacht het type bevochtiging dat nodig is.

Voering
De binnenbekleding van een humidor kan het verouderingsproces van sigaren helpen en ook een constante luchtvochtigheid behouden. Humidors bekleed met vochtabsorberende Spaanse ceder hebben de voorkeur, maar mahonie en okume zijn ook effectieve opties die in veel humidors van topkwaliteit worden aangetroffen. Glazen of acryl humidors hebben mogelijk geen voering, dus het toevoegen van cederhouten trays of scheidingswanden wordt aanbevolen.

Bouwkwaliteit
Beschouw een humidor als een erfstuk dat een leven lang meegaat. De efficiëntie van een humidor houdt rechtstreeks verband met de kwaliteit van het vakmanschap, dus zoek een humidor met dikke muren en een stevig corpusontwerp. Adorini's Santiago Deluxe humidor is een goed voorbeeld. De verbeterde sterkte betekent dat de humidor de interne vochtigheid beter kan isoleren, wat een efficiëntere en duurzamere opslagoplossing voor sigaren oplevert.

Scharnieren
Een vaak over het hoofd gezien aspect van een humidor, kwaliteitsscharnieren kunnen een langere levensduur bieden, soepeler openen/sluiten en een beter afdichtend deksel. Kwadrantscharnieren voor zwaar gebruik zijn de favoriete keuze van humidormakers en sigarenliefhebbers vanwege het hoge niveau van duurzaamheid en stijl dat de scharnieren bieden.

Hygrometers
Hoewel het niet nodig is om sigaren te bevochtigen, maken hygrometers het veel gemakkelijker om de luchtvochtigheid bij te houden en ervoor te zorgen dat sigaren in ideale omstandigheden worden bewaard. Bij veel humidors wordt een hygrometer geleverd, maar vaak zijn dit minder nauwkeurige metalen veerhygrometers. Zeer nauwkeurige precisie-haarhygrometers en gemakkelijk af te lezen digitale hygrometers zijn populaire opties die u meer gemoedsrust kunnen geven. Sommige hebben zelfs een geïntegreerde thermometer. U kunt door HumidorDiscount's hygrometers en thermometers bladeren om het juiste type en de juiste maat voor uw humidor te vinden.

Interieurverbeteringen
Dit omvat een verscheidenheid aan opties die kunnen helpen bij het verbeteren van de algehele prestaties van een humidor. Ventilatieopeningen en geribbelde binnenwanden verbeteren bijvoorbeeld de circulatie om ervoor te zorgen dat al uw sigaren beter worden blootgesteld aan de vochtigheid die nodig is om ze in optimale conditie te houden. Andere nuttige toevoegingen, zoals ceder verdelers en dienbladen, kunnen ook helpen de sigaarorganisatie te verbeteren en tegelijkertijd de vochtigheidsregeling te optimaliseren.

Humidor Hunting Made EasyGewapend met deze tips, bent u klaar om een ​​sigarenhumidor te vinden die een langdurig thuis zal bieden dat bij uitstek geschikt is voor uw dierbare sigaren.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.