adorini Humidor Piramide Deluxe M cedro

adorini Humidor Piramide Deluxe M cedro


5,0 (3 Waardering)
€ 320,00
€ 259,00

Gratis verzending
Gratis verzending
19% discount
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd

Adorini's ontwerpteam heeft vele meesterlijke humidors gemaakt die stijl, precisiewerk en functionaliteit combineren, met de Pyramid Deluxe humidor, als bijzonder weelderig voorbeeld. Het team overtrof zichzelf opnieuw door de oorspronkelijke Pyramid Deluxe humidor tot een compacter formaat in te krimpen, perfect voor kleinere ruimtes, en hem tegelijkertijd in een rijkelijk aantrekkelijke afwerking van natuurlijk cederhout aan te bieden. Het resultaat is de prachtige adorini **Pyramid Deluxe M Cedro **humidor.

Niemand zal zijn ogen van deze uniek gevormde schoonheid, gehuld in een hoogwaardig ceder fineer, kunnen afhouden. Het eenvoudige, maar elegante ontwerp is bijzonder geschikt als pronkstuk voor kleinere ruimten. Het wordt geaccentueerd door een goed sluitend deksel dat gemakkelijk, zonder gebruik van scharnieren, van de basis kan worden genomen. Gewoon optillen en verplaatsen. Dat is het! Om het te sluiten zet u het deksel gewoon weer op de bodem en u bent klaar. **Perfect afgesloten** elke keer weer.

Wanneer u het gebruiksvriendelijke deksel verwijdert, onthult zich een binnenkant van gestoomd Spaans cederfineer dat plaats biedt aan **tot 50 sigaren van Corona formaat**. Hier hebben de mensen van adorini verschillende van hun favoriete luxe kenmerken in de humidor verwerkt, waaronder hun op acryl polymeer gebaseerde **deluxe vergulde luchtbevochtiger** met regelbare ventilatieopeningen voor een betere vochtigheidsregeling. Een metalen plaat verborgen onder het cederfineer houdt het apparaat vast, terwijl een voorgekalibreerde precisie-hygrometer in de buitenkant van de piramide is aangebracht, zodat u deze gemakkelijk kunt bekijken zonder de humidor te hoeven openen. Een ander vernieuwend kenmerk is een **uitneembaar dienblad** met adorini's AirVent ontwerp dat de circulatie helpt verbeteren, zodat elke sigaar in optimale rookconditie blijft.

De humidor biedt sigarenkenners een vakkundig gemaakte, duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor het bewaren van sigaren, die zo min mogelijk ruimte inneemt en tegelijkertijd een maximale aantrekkingskracht heeft. Dit alles, samen met adorini's **levenslange garantie**, zorgt voor gemoedsrust, en dat alleen al maakt de Pyramid Deluxe M Cedro tot een winnende keuze.

Capaciteit voor 50 corona sigaren.

Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen
Hygrometer:
Gecalibreerde, zeer precieze haarhygrometer, geoptimaliseerd voor het bewaren van sigarenVor-kalibrierter hoch präziser Haar-Hygrometer, optimiert für die Lagerung von Zigarren
Aantal lades:
1
Materiaal van luchtbevochtigersdoos:
Hout
Materiaal vineer buitenkant:
Bois
Afmetingen:
240 mm x 300 mm x 300 mm
Kleur:
Bruin
Merk:
Adorini
Garantie:
Levenslange garantie van Adorini
Ean code:
4260564931189

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 5,0/5   (3 Waardering)
 100% (3 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 10 nov 2020
Vertaald

Ik ben redelijk tevreden met de gekochte producten. Ik kende het merk en ik wist dat ik op veilig zou spelen en was blij een site te vinden waar ik online kon winkelen. Ik zal zeker vertrouwen op humidordiscount voor toekomstige bestellingen.

 31 okt 2020
Vertaald

Perfect design en klassieke details. Erg tevreden!

 29 jan 2021