S.T.Dupont flints - 8pc red

ST Dupont Flints 8 stuks Rood


5,0 (1 Waardering)
-10% Korting
€ 2,70
€ 3,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
S.T. Dupont aanstekers behoren tot de beste ter wereld, dus alleen de beste onderhoudsproducten mogen worden gebruikt om ze optimaal te laten werken. Voor eigenaren van een legendarische Dupont aansteker met vuursteentje: alleen officiële S.T. Dupont vuurstenen zullen het doen.

Dezelfde vuurstenen die worden gebruikt in de werkplaats van Dupont: S.T. Dupont vuurstenen 8 stuks rood is de enige vuursteenkeuze voor uw Dupont Ligne 8, Ligne D, Mon Dupont of Liberté aanstekers. Elke rode vuursteen van Dupont is exclusief geproduceerd voor optimale prestaties in deze specifieke aanstekerontwerpen, waardoor een vonk van hoge kwaliteit en een goed werkend ontstekingssysteem wordt gegarandeerd.

Andere merken kunnen uw aansteker gommen en de efficiëntie ervan drastisch verlagen, om nog niet eens te spreken over de betrouwbaarheid. Elk pakket van 8 vuurstenen levert uren vonkend goedheid op en in combinatie met S.T. Duponts brandstof houdt u uw aansteker in optimale conditie en voegt daarmee jaren toe aan zijn levensduur.

Het gebruik van S.T. Vuurstenen van Dupont zullen niet alleen de algehele functionaliteit van uw aansteker verbeteren, maar het zal er ook voor zorgen dat de garantie van de aansteker niet komt te vervallen als wordt vastgesteld dat vuurstenen van slechte kwaliteit of slecht passende vuurstenen zijn gebruikt. Dat alleen al maakt het gebruik van de juiste vuurstenen de moeite waard! Behandel uw aansteker dus het beste met alleen het beste: S.T. Dupont vuurstenen.

Gewicht:
1 g
Kleur:
Rood
Merk:
S.T. Dupont
Lengte:
40 mm
Breedte:
4 mm
Hoogte:
45 mm
Ean code:
3597390000217

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 5,0/5   (1 Waardering)
 100% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 07 dec 2023