Porsche Design

Porsche Design

Porsche Design Studios brengt een eigentijdse stijl en compromisloze functionaliteit naar de wereld van pijpen en sigaren, die alleen producten die de naam Porsche dragen kunnen leveren. De vooruitstrevende aanstekers van Porsche Design zijn perfecte voorbeelden van waarom Porsche Design Studios een favoriete bron voor moderne liefhebbers van over de hele wereld is.De erfenis van de familie Porsche

Porsche Design Studio is geworteld in de jarenlange expertise van de Porsche familie op het gebied van vooruitstrevend design en techniek. Van de legendarische Volkswagen Kever van Ferdinand Porsche tot de ontwerpen van zijn kleinzoon Ferdinand Alexander Porsche voor de Porsche 904 en de iconische Porsche 911. De erfenis van Porsche maakt integraal deel van de automobielgeschiedenis uit.

Ferdinand Alexander Porsche deelde niet alleen de aflatende liefde voor autotechniek, zoals zijn beroemde grootvader en vader Ferry Porsche. Hij voelde zich daarbij ook aangetrokken tot de esthetiek van het ontwerpen. In het begin van de jaren 1970 wendde hij zijn aandacht van de autodivisie van zijn familie af en richtte hij zich op het maken van luxueuze lifestyle producten voor verfijnde autoliefhebbers. Dit was de geboorte van Porsche Design.

Ferdinand Alexander Porsche lanceerde Porsche Design in Stuttgart, Duitsland, in 1972 en maakte een daverende indruk met in Zwitserland vervaardigde polshorloges, gemaakt voor Porsche medewerkers, en uiteindelijk voor veeleisende Porsche rijders van over de hele wereld. Het succes van deze uurwerken leidde tot een breed spectrum aan artikelen, waaronder voortreffelijke pijpen, aanstekers en sigarenaccessoires. Elk nieuw uitgebracht product versterkt Porsche Design's reputatie als pionier in het ontwerpen en vervaardigen van kwaliteitsproducten voor de moderne tijd.


Wat is Porsche Design Studio?

Het idee achter Porsche Design Studio is om ontwerpers en ambachtslieden een plaats te bieden waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten en unieke, buiten-de-box ontwerpen vrij van invloeden van buitenaf, kunnen maken. Om deze geest beter tot zijn recht te laten komen, werd Porsche Design Studio van Stuttgart overgebracht naar Zell am See in Oostenrijk, vlakbij het landgoed van de familie Porsche.

Of het nu gaat om het ontwerpen van gloednieuwe gadgets of het verbeteren van bestaande producten, de ambachtslieden van Porsche Design zijn er altijd op uit om ideeën tot hun meest elementaire vorm terug te brengen en van daaruit weer op te bouwen. Zoals Porsche Design officieel verkondigt, volgt Porsche Design een duidelijke ontwerpfilosofie: optimaliseer de functie. Reduceer de vorm tot de essentie. Overwin het vertrouwde om steeds weer nieuwe en uitzonderlijke oplossingen te ontdekken. Deze overtuiging ligt aan de basis van elk Porsche Design aanbod en vooral van de Porsche Design Aanstekers.

Een Porsche Design Aansteker Kiezen

Elke Porsche Design aansteker levert optimale functionaliteit met een betrouwbare vlam, ideaal voor alle gelegenheden. Porsche Design aanstekers staan ook bekend om hun zware, duurzame constructie, waarbij meer metalen onderdelen, dan bij veel andere aanstekerfabrikanten tegenwoordig, gebruikt worden.


Een Porsche Design aansteker kiezen komt gewoon neer op de stijl die het beste bij u past en, natuurlijk, hoeveel flair u aan uw rookervaring wilt geven. Hier zijn een paar van Porsche Design's mooiste voorbeelden ter overweging:

Porsche Design P3631

Ideaal voor sigarenliefhebbers, de P3631 is een stevig gebouwde aansteker met een dubbele straalvlamontsteking , perfect voor het aansteken van sigaren met een grote ringmaat. Hij kent ook een grote brandstoftank met een brandstofniveauvenster en een geïntegreerde sigarenpunch-snijder, zodat u altijd voorbereid bent om van uw favoriete sigaar te genieten.

Porsche Design P3632

Deze gestroomlijnde publiekslieveling is de optimale keuze voor wie een dunnere aansteker wenst die een klassieke stijl met een moderne flair combineert. De P3632 heeft een platte, bijna doorzichtige toortsvlam die alle vuurkracht brengt die u nodig heeft om bijna overal van een rokertje te genieten.

Porsche Design P3633

De P3633 is een bestseller met een uniek dubbel lichaam, welke een ronde opening voor zijn windvaste vlam herbergt, die voor bijna alle weersomstandigheden ideaal is. U kunt het vlammenspel gemakkelijk instellen om precies het juiste niveau voor het aansteken van uw sigaren te vinden, hoe klein of groot ze ook zijn.

Porsche Design P3639

Deze goed gebouwde klassieker heeft een minimalistisch maar modern ontwerp dat ideaal is voor zowat elke omgeving. De P3639 biedt een gemakkelijk te bedienen ontsteking en een krachtige enkelstraals vlam die hem voor iedereen tot een veelzijdige optie maken, of u nu thuis, in de lounge of onderweg bent.

Porsche Design P3641

Indien u een aansteker wilt die tegelijk dunner van profiel, gemakkelijk te bedienen en stijlvol is, dan is de P3641 de juiste keuze. Een druk op de grote ontstekingsknop ontsteekt een vlakke straalvlam die sigaren met gemak aansteekt en tegelijkertijd een vleugje raffinement aan het moment toevoegt.

Porsche Design P3642

De Porsche Design P3642 levert een slanke moderne look met net een vleugje industriële vormgeving die perfect met de functionaliteit van de aansteker samengaat. Draai het beschermende deksel om, schuif de ontsteking naar beneden, en u heeft een krachtige straalvlam klaar om uw rookwaar aan te steken.


Porsche Design aanstekers voegen een vleugje verfijning aan elke gelegenheid toe en zijn een mooi geschenk voor de moderne liefhebber, vooral als ze met een stijlvolle sigarenbewaarpot, zoals de prachtige Aluminium Medium Deluxe humidor van adorini, gecombineerd worden.


De toekomst is nu met Porsche Design

Altijd uniek, altijd vooruitstrevend, Porsche Design Studio biedt sigarenliefhebbers het allerbeste op het gebied van lifestyle design en techniek. Vindt vandaag nog uw Porsche Design aansteker op Humidor Discount en sluit u bij de Porsche erfenis aan!


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.