Adorini hygrometer Groot foto 3 Adorini hygrometer Groot foto 2
Adorini hygrometer Groot foto 2

Adorini hygrometer Groot


-69% Korting
€ 9,90
€ 32,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
U heeft net geïnvesteerd in een humidor en de luchtbevochtiger gevuld, en uw sigaren liggen op hun plaats en zijn klaar voor actie. Alles ziet er goed uit, maar zonder hygrometer heeft u het knagende gevoel dat u niet weet hoeveel de luchtvochtigheid is waarin uw sigaren zich bevinden. Een gevoel dat sigarenliefhebbers maar al te goed kennen. U kunt uzelf echter wat gemoedsrust gunnen met een kwaliteitshygrometer zoals de Hygrometer Basis Groot.

Deze aantrekkelijke hygrometer heeft een gouden buitenrand die een witte wijzerplaat omringt met een klassieke analoge wijzerplaat voor een tijdloze look die ideaal is voor bijna elke humidor. De grotere diameter en de cijfers zorgen voor een gemakkelijk af te lezen apparaat waarmee u de luchtvochtigheid in uw humidor beter in de gaten kunt houden.

Het apparaat werkt door middel van een metalen spiraal die aan een naald is bevestigd. Wanneer de vochtigheid stijgt en daalt, beweegt de spiraal de naald overeenkomstig. Dit geeft u een indicatie van de relatieve vochtigheid in uw humidor. Het apparaat is gemakkelijk te bevestigen met bijgeleverd klittenband, waardoor het gemakkelijk te verwijderen is voor her-kalibratie en reiniging.

De Hygrometer Basis Groot voegt een vleugje elegantie toe en verbetert uw vermogen om uw sigaren goed te bevochtigen. Dit zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid is waar het moet zijn om u de best mogelijke sigaar rookervaring te geven.

Display:
Analoog
Vaststelling:
Velcro
Gewicht product:
22 g
Kleur:
Wit
Metingsmechanisme:
Metalen spiraal
Ean code:
4260327151212
Temperatuureenheden:
Geen
Temperatuur range:
Geen celsius
Nauwkeurigheid van luchtvochtigheid:
+-5%
Afmetingen:
25 mm x 72 mm x 72 mm
Nauwkeurigheid van temperatuur:
Geen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst