adorini Torino Deluxe Humidor

Review rating 4.5/5
(1756 Waardering)

h106d

€120,00

€99,00

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad
Ontvang het binnen 3-5 werkdagen
 Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L €6,95
Het gebruik van een luchtbevochtiger lijkt eenvoudig genoeg, voeg gedestilleerd water toe en laat het zijn werk doen, toch? Welnu, alleen water, gedestilleerd of niet, betekent niet noodzakelijkerwijs dat uw sigaren op de optimale luchtvochtigheid worden gehouden. Luchtbevochtigers kunnen overal op de kaart staan ​​als het gaat om betrouwbaarheid. Er is altijd ruimte voor verbetering en daarom biedt adorini aan: de Humifit Humidor Solution Premium. Of u nu een bevochtigingsunit van het merk adorini acrylpolymeer of een andere luchtbevochtiger heeft, deze premium vloeistof zorgt ervoor dat de luchtbevochtiger topprestaties levert als nooit tevoren.

Deze oplossing is speciaal ontwikkeld om uw sigaren te beschermen en verleng de functionaliteit van uw luchtbevochtiger, met veel meer voor het bevochtigingsproces dan gewoon oud gedestilleerd water. Een belangrijk aspect van de vloeistof is de aanwezigheid van zilverionen, die zijn toegevoegd vanwege hun antibacteriële eigenschappen en om langdurige, consistente vochtigheidsregeling te bieden. Het resultaat van deze unieke vloeistof is een krachtige bevochtigingstool waarmee u gerust kunt zijn in de wetenschap dat uw sigaren de best mogelijke vochtigheidsregeling krijgen.

De Humifit luchtbevochtigeroplossing Premium is verkrijgbaar in flessen van één liter, perfect voor het verbeteren van grotere luchtbevochtigers, meerdere luchtbevochtigers tegelijk of voor opslag in noodgevallen. U kunt de containers van één liter ook gebruiken om kleinere knijpflessen te vullen voor toepassingen die om meer precisie vragen.

Of het nu gaat om een ​​bevochtigingssysteem op basis van acrylpolymeer of een andere luchtbevochtiger die u wilt optimaliseren voor meer vochtigheidscontrole, Adorini's Humifit luchtbevochtigeroplossing Premium 1L zal een onschatbare verbetering zijn die u altijd bij de hand moet hebben. Maak een einde aan de zorgen en frustraties van inferieur vochtbeheer en gebruik onze Humifit Humidifier Solution Premium.
 Optionele upgrade: digitale hygrometer €9,00
Klik hier om, in plaats van een analoge haarhygrometer, een digitale adorini hygrometer met capacitieve sensor, ter waarde van EUR35,-, nu voor slechts EUR9,- te verkrijgen.
 Graveer service €5,00
Goudkoperen plaat inclusief gravering.
De te graveren tekst (max. 21 karakters):

  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Adorini combineert vorm, functie en waarde vakkundig en is al lang een favoriete humidor-optie voor sigarenliefhebbers over de hele wereld. Nergens is de passie van adorini voor kwaliteit beter te zien dan bij de Torino Deluxe Humidor. Of je nu op zoek bent naar je eerste tafel humidor van hoge kwaliteit of gewoon op zoek bent naar extra ruimte voor je steeds groter wordende sigarencollectie, deze klassieker heeft alle luxe functies die je nodig hebt om het een ideale plek voor je sigaren te maken.

De Torino Deluxe humidor's meerlaagse zwarte lak-afwerking en compact, maar elegant design, zorgen voor een prachtige toevoeging aan elk huis of kantoor. De vakkundig vervaardigde bestseller heeft extra sterke vergulde kwadrantscharnieren voor extra stabiliteit, evenals een gestoomd Spaans ceder fineer interieur, ideaal voor het conserveren tot 30 van uw favoriete sigaren van Corona-formaat.

Spaanse cederRibTech ventilatieribben en een vooraf gekalibreerde precisie-hygrometer werken samen met de vergulde luxe luchtbevochtiger van adorini om al uw sigaren in onberispelijke staat te houden. De luchtbevochtiger maakt gebruik van antibacterieel acrylpolymeervlies voor een zeer consistente, zelfregulerende vochtigheidsregeling. Vochtigheid kan handmatig worden aangepast door de ventilatieopeningen op de luchtbevochtiger aan te passen.

Een metalen plaat verborgen onder het ceder fineer voor de montage van de luchtbevochtiger en hygrometer voegt zich bij een innovatief verdelingssysteem met verdelingslabel clips om de diverse functies van de humidor te versterken. Deze extra flexibiliteit zorgt ervoor dat uw sigaren in een oogwenk klaar zijn om van te genieten. De legendarische levenslange garantie van adorini biedt de zekerheid dat uw sigaren altijd een goede plek zullen hebben.

Deze ongelooflijke reeks functies wordt gecombineerd met een stevige constructie, veelzijdigheid en waarde om de Torino Deluxe humidor tot een van de meest betrouwbare en meest populaire humidors te maken die er vandaag beschikbaar zijn. Of je nu een beginnende sigarenliefhebber bent of een oude liefhebber, deze humidor zal je zeker bevallen.
Capaciteit voor 30 corona sigaren.

Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen
Ean code: 4260128723090
Materiaal vineer binnenkant: Extra sterk gestoomd Spaans ceder met ventilatie openingen
Merk: Adorini
Materiaal van luchtbevochtigersdoos: Hout
Hygrometer: Analoog met synthetisch haar
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten: Nee
Afmetingen: 90 mm x 225 mm x 265 mm
Onderdeel Identificatie nummer: 1415
Afwerking buitenkant: Mat
Gewicht product: 1870 g
Materiaal vineer buitenkant: Geschilderde lak
Garantie: Levenslange garantie van Adorini
Inclusief verdelers: 2
Kleur: Zwart

adorini Deluxe eigenschappen

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 4.5/5
(1756 Waardering)
Review rating  
72 % (1270 Waardering)
Review rating  
22 % (395 Waardering)
Review rating  
4 % (67 Waardering)
Review rating  
1 % (13 Waardering)
Review rating  
1 % (11 Waardering)
Review rating
 05 mei 2020
Orgineel vertaald uit het Italiaans
Zeer tevreden. Stipte verzending, perfecte items. Ik zal graag weer kopen
Review rating
 05 mei 2020
Orgineel vertaald uit het Engels
Solide humidor en goed formaat voor 30 sigaren. Makkelijk op te zetten en goede gids.
Review rating
 01 mei 2020
Orgineel vertaald uit het Engels
Zeer goede kwaliteit, hoewel het niet duur is!!!
Review rating
 29 apr 2020
Orgineel vertaald uit het Engels
Bedankt
Review rating
 22 apr 2020
Orgineel vertaald uit het German
Perfect ... de defecte hygrometer was gemakkelijk te vervangen. Leuk en bekwaam advies en hulp aan de telefoon. Zeer snelle levering.
Review rating
 16 apr 2020
Orgineel vertaald uit het Italiaans
Een echt gewaardeerd geschenk. Uitstekend product. Arriveerde in perfecte staat, geen krasje te vinden. De humidor is eenvoudig, zeer elegant en van gemiddelde grootte, uitstekend te plaatsen, zelfs op een bureau. Geleverd in 5 dagen (zeer snel gezien de noodsituatie op gezondheidsgebied). Ook zeer tevreden over de graveerservice (de gepersonaliseerde plaat werd in een aparte zak van de humidor-verpakking geplaatst). Uitstekende kwaliteit en goed uitgerust (luchtbevochtiger, hygrometer, vloeistof en verdelers). AANBEVOLEN.
Review rating
 13 apr 2020
Orgineel vertaald uit het Frans
Het beste van het beste
Review rating
 10 apr 2020
Orgineel vertaald uit het Frans
De sigarenkelder is een prima product, maar de accessoires passen niet bij de kelder. De hygrometer werkt niet goed, omdat voor het afstellen de naald niet draait maar zowel de draaiknop als de naald...
Review rating
 09 apr 2020
Orgineel vertaald uit het German
Geweldige humidor, ik hoefde de hygrometer niet opnieuw af te stellen, ondanks per vliegtuig vervoerd
Review rating
 06 mrt 2020
Orgineel vertaald uit het German
Perfect!
Review rating
 27 feb 2020
Orgineel vertaald uit het Frans
Dit is mijn eerste humidor en daarom mijn eerste aankoop van chet Humidor Discount. Het product is gewoon prachtig, van eenvoudige schoonheid waar ik van hou. De afwerkingen zijn perfect. Ik ondervond een klein probleem met de hygrometer (verkeerde kalibratie), maar deze kwam snel weer op bestelling dankzij het reactievermogen van het HD-team dat me een nieuwe hygrometer stuurde. Kortom, ik kan Humidor Discount aanbevelen voor al uw aankopen met betrekking tot sigaren.
Review rating
 23 feb 2020
Orgineel vertaald uit het German
Vakmanschap zeer goed, luchtbevochtiger iets te groot voor de humidor. Het is beter om niet te veel vloeistof te gebruiken bij de eerste bevochtiging en later aan te passen voordat de luchtvochtigheid te hoog is. Zelfs volledig gesloten kleppen helpen slechts in beperkte mate als het polymeer te vochtig is.
Review rating
 09 feb 2020
Orgineel vertaald uit het German
Zeer snelle en efficiënte levering. Goede humidor voor goede prijs. Ingewijd en enthousiast.
Review rating
 03 feb 2020
Orgineel vertaald uit het Frans
Snelle verzending en goed beschermd. De kelder is super en goed afgewerkt. Zodra de "opstart" procedure is gerespecteerd, hebben sigaren hun plaats gevonden!
Review rating
 20 jan 2020
Orgineel vertaald uit het German
Zeer goed vakmanschap!
Review rating
 19 jan 2020
Orgineel vertaald uit het Frans
Geweldige humidor!
Review rating
 12 jan 2020
Orgineel vertaald uit het German
Mooi, eenvoudig en zeer goed gemaakt. Ik kreeg meer waar voor mijn geld dan verwacht. Een humidor-gids in verschillende talen is inbegrepen, evenals verdelers, waarvan er twee kunnen worden gelabeld. Een fles van 100 ml gedestilleerd water was tevens inbegrepen. Ik kan deze humidor zeker aanbevelen.
00:00 00:00