adorini Humidor Cabinet Capri Deluxe zwart

adorini Humidor Cabinet Capri Deluxe zwart


5 (1 Waardering)
€ 3.360,00
€ 2.960,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 5-8 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Adorini humidors staan bekend om hun stijl en betrouwbaarheid, en zijn daardoor de favoriete keuze van sigarenliefhebbers overal ter wereld. De mensen van Adorini zijn gespecialiseerd in het maken van humidors voor alle gelegenheden, en voor wie humidors nodig heeft met een grote capaciteit, die geschikt zijn voor bedrijfsgebruik, is een van de beste opties die er tegenwoordig zijn de Capri Deluxe Black. Deze favoriet in sigarenwinkels over de hele wereld, in elk denkbaar klimaat, is zo betrouwbaar als maar zijn kan.

De Capri Deluxe Black is gebouwd om lang mee te gaan met sterke versterkte binnenwanden die ook helpen de humidor te isoleren voor een efficiëntere klimaatbeheersing. Ook de stevig gebouwde deur is verstevigd om jarenlang zwaar gebruik te garanderen. Drie zijden van glazen kijkpanelen gaan naadloos over in de aantrekkelijke meervoudig zwart afgewerkte buitenkant van de kasthumidor en het Spaans ceder fineer interieur, dat ongeacht de situatie een ideale sigarenpresentatie en -opslag mogelijk maakt voor tot wel 6000 sigaren van Corona-formaat.

Flexibiliteit is het sleutelwoord, met drie verstelbare legplanken perfect voor het uitstallen van sigaren, individueel of in doos, extra legplanken voor het opbergen van dozen en een accessoirelade op stalen rails centraal geplaatst en aan het oog onttrokken als de deur gesloten is. Adorini's exclusieve verdeelsysteem met verdeeletiketclips helpt de sigaren georganiseerd te houden, een must in elke winkelinrichting.

Het adorini team koos voor deze humidor alleen het beste elektronische bevochtigingssysteem, dat gebruik maakt van "koude verdamping" om de ideale conditionering van de sigaren te garanderen. De luchtbevochtiger heeft een gemakkelijk te vullen waterreservoir, waarvoor geen speciale luchtbevochtigingsvloeistoffen nodig zijn. Gebruik gewoon gedistilleerd water en je bent klaar om te gaan. Het toestel heeft ook een geïntegreerde multifunctionele bedieningseenheid die temperatuur, huidige relatieve vochtigheid, vooraf ingestelde vochtigheid en 3-daagse gemiddelde vochtigheid weergeeft. Een elektronische vochtsensor houdt ook het waterpeil in de gaten, dus je hoeft niet voortdurend het waterreservoir te controleren. Om de luchtvochtigheid verder te optimaliseren zijn er ventilatiespleten aan de achterwand van de humidorkast en extra ruimten aan de voorkant die zorgen voor een efficiëntere, gelijkmatig verdeelde luchtvochtigheid.

Schijnend licht op alle sigaren zijn speciale warmte- en energie-arme waterafstotende LED lichtstrips. Gecombineerd met alle andere vernieuwende kenmerken en de levenslange garantie van adorini, is de Capri Deluxe Black geschikt voor zowat elke commerciële omgeving en een fantastische optie voor verzamelaars die met hun wonderlijke schatten willen pronken.
Capaciteit voor 6000 corona sigaren.

Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen
Luchtbevochtiger:
Elektronische luchtbevochtiger
Afwerking buitenkant:
Mat
Aantal lades:
3, 1
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten:
Ja
Materiaal van luchtbevochtigersdoos:
Hout
Materiaal vineer binnenkant:
Spaans cederhout
Materiaal vineer buitenkant:
Geschilderde lak
Breedte:
605 mm
Hoogte:
1750 mm
Afmetingen (binnenkant)
575 mm x 380 mm x 1570, 1570 mm
Kleur:
Zwart
Merk:
Adorini
Garantie:
Levenslange garantie van Adorini
Onderdeel Identificatie nummer:
11158
Ean code:
4260412689965

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 5/5   (1Waardering)
 100% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 30 jul 2020
Orgineel vertaald uit het German

Geweldige humidor!