Zino ZS Aansteker blauw

Zino ZS Aansteker blauw


€ 70,00

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad. Geen leverdatum bekend.

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Davidoff uit Genève staat wereldwijd bekend om zijn luxueuze en innovatieve aanbiedingen en heeft de norm bepaald waaraan alle sigaar accessoires worden beoordeeld. De Zino-aanstekers-lijn is een bijzondere favoriet die de perfecte mix van betrouwbaarheid, stijl en waarde biedt. Alleen voor degenen die de gebruikelijke grote en onhandige opties voor sigarenaanstekers beu zijn, is er de Zino ZS Jetflame Lighter Shiny Blue Grey Small.

Deze unieke creatie heeft alle kracht van zijn grotere neven, maar toch is hij compact verpakt, ideaal om bijna overal mee naartoe te nemen. U zult niet worden verzwaard door deze slanke schoonheid met een aangenaam hoogglans blauwgrijze buitenkant. Met één snelle beweging heeft u een krachtige enkele fakkelvlam klaar voor actie, zowel binnen als buiten.

De brandstoftank levert voldoende butaan om u door te laten gaan, in staat om ongeveer 12 sigaren aan te steken met één vulling. De ongelooflijk brandstofzuinige aansteker heeft ook een brandstof peilvenster aan de achterkant van de aansteker, zodat u altijd weet wanneer u bijna moet hervullen.

Hoewel de Zino ZS Jetflame Aansteker Shiny Blue Grey Small misschien klein van stuk is, is het een gemakkelijk te dragen, veelzijdig en geavanceerd verlichtingsmechanisme dat alle windbestendige vuur dat u ooit nodig zult hebben!

Soort vlam:
Jet vlam
Raampje voor gasniveau:
Ja
Afmetingen:
55 mm x 35 mm x 8 mm
Geoptimaliseerd voor pijprokers:
Nee
Gewicht:
58 g
Kleur:
Blauw
Merk:
Zino
Ean code:
7623500373066

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst