foto 2 foto 3 foto 4 foto 5 foto 6 foto 7 foto 8
Vervangende lade voor adorini Chianti Medium Deluxe humidor

Vervangende lade voor adorini Chianti Medium Deluxe humidor


€ 14,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

 • Laagste prijs garantie
  Laagste prijs garantie
 • 100% tevredenheid gegarandeerd
  100% tevredenheid gegarandeerd
Vervangende lade voor adorini Chianti Medium Deluxe Humidor

Vernieuw uw adorini Chianti Medium Deluxe Humidor met onze vervangende lade van hoge kwaliteit. Deze lade heeft een elegante zwarte voorkant die een tijdloze esthetiek aan uw humidor toevoegt. De behuizing van de lade is van aromatisch Spaans cederhout gemaakt, dat om zijn optimale bewaarcondities voor sigaren bekend staat.

Het gouden handvat op de lade is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje luxe aan de hele humidor toe. Het contrast tussen het zwarte frontpaneel en het gouden handvat zorgt voor een aantrekkelijke visuele uitstraling.

De lade is van ventilatiegroeven voorzien, die voor een optimale luchtcirculatie zorgen om uw sigaren in perfecte conditie te houden. De ventilatiegroeven zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de luchtvochtigheid in de humidor, waardoor een ideaal klimaat voor het rijpen van uw sigaren ontstaat.

Met deze vervangende lade kunt u niet alleen de functionaliteit van uw adorini Chianti Medium Deluxe Humidor behouden, maar ook het uiterlijk aan uw voorkeuren aanpassen. Geniet van het nauwkeurige vakmanschap, de hoogwaardige materialen en het doordachte ontwerp van deze vervangende lade, die een perfect geconditioneerde ruimte voor het bewaren van uw sigaren biedt.

Modell:
2196
Materiaal:
Hout
Gewicht:
217 g
Kleur:
Beige, Zwart
Merk:
Adorini
Ean code:
4260564932506
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst