Siglo Seki Knipper Huidskleur

Siglo Seki Knipper Huidskleur


€ 145,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Hoewel veel sigarenknippers die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, proberen u te verbazen met complexe ontwerpen en gadgets, gaat het oorspronkelijke doel van de knipper vaak verloren: een zuivere en nauwkeurige snede leveren zonder de sigaar te beschadigen. De ontwerpers achter de Siglo-serie met premiumaccessoires hebben het snijden van sigaren teruggebracht tot de meest oorspronkelijke essentie met de Siglo Seki Snijder.

Het minimalistische ontwerp van de snijder is voorzien van de beste messen van de meesterzwaardmakers van Seki, de Japanse Zwaardenstad. Deze ambachtslieden staan ​​bekend om het smeden van 's werelds beste samoeraizwaarden en zetten hun vaardigheden in om een ​​ongelooflijk scherp, gebogen stalen mes te smeden. Een gat in het midden van het mes vermindert het contact met het oppervlak en de weerstand, waardoor het ideaal is om sigaren schoon te snijden met weinig schade aan het blad. Met een groot diafragma kunt u met een gerust hart de grootste sigaren snijden.

Een lichtbruin lederen handvat en bijpassend leren etui voegen een eigentijdse flair toe aan de slank slank profiel. Het slanke ontwerp maakt het een ideale zakmes en is zelfs slank genoeg om in een portemonnee te passen.

De Siglo Seki Snijder is een perfecte mix van no-nonsense functionaliteit, krachtige snijactie, draagbaarheid en verfijning. Dat is een winnende combinatie die u niet wilt missen.

Type knipper:
Knipper met enkel mes
Materiaal:
Roestvrij staal
Kleur:
Bruin
Merk:
Siglo
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst