Sigaren reizigeraansteker die om te zetten is naar een Jet Flame aansteker.

Sigaren reizigeraansteker die om te zetten is naar een Jet Flame aansteker.


5,0 (1 Waardering)
€ 34,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Het reizen met sigaren en accessoires kan vaak een frustrerende ervaring zijn, vooral voor wie per vliegtuig reist. Strengere voorschriften op luchthavens over de hele wereld hebben het bijzonder moeilijk gemaakt om een sigarenaansteker van goede kwaliteit bij je te hebben. De Cigar Traveller Aansteker naar Jet Flame Converter maakt een einde aan het ongemak van verloren of in beslag genomen aanmaakblokjes, en geeft u een veilige, krachtige aanmaakblokjes bij de hand, waar u ook heengaat.

De Cigar Traveller Aansteker Vlam Convertor is een eenvoudig, maar wonderbaarlijk effectief apparaat dat een afzonderlijke brandstofpatroon accepteert in plaats van een brandstoftank aan boord te hebben. Aangezien het ontstekingssysteem en de brandstof onafhankelijk van elkaar zijn, betekent dit dat u de converter en de cartridge apart kunt opbergen om te voldoen aan de standaard veiligheidsregels op luchthavens.

Wanneer u klaar bent om te ontsteken, plaatst u gewoon de brandstofcassette en sluit u de convertor. U heeft dan direct een windvaste fakkelvlam binnen handbereik. Deze gadget levert niet alleen een vlam die ideaal is voor sigaren, maar is ook waterbestendig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken als het regent. Voor extra gemoedsrust heeft de convertor zelfs een kinderslot.

Met al deze functies ingebouwd in het efficiënte ontwerp, is de Cigar Traveller Aansteker naar Jet Flame Converter een absolute must voor de actieve sigarenliefhebber. Neem geen genoegen met inferieure vlammen terwijl u onderweg bent, gebruik in plaats daarvan een Cigar Traveller.

Soort vlam:
Jet vlam
Aantal vlammen:
1
Brandstof:
Butaangas
Materiaal:
Plastic
Gewicht:
70 g
Kleur:
Zwart
Merk:
Cigar Traveller
Extra:
Geen
Ean code:
634158569388

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 5,0/5   (1 Waardering)
 100% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 17 mrt 2022

Hij werkt zoals geadverteerd, en de verrassing is dat hij, vergeleken met de andere drie aanstekers, veel langer meegaat en met bijna hetzelfde resultaat. Ik heb slechts de helft van het reservoir verbruikt, terwijl ik tijdens mijn vakantie een stuk of tien grote sigaren heb gerookt, met veel heraanstekingen. Ik raad het zeker aan!