Cigar Oasis Ultra Cigar Oasis Ultra foto 2 Cigar Oasis Ultra foto 6 Cigar Oasis Ultra foto 8 Cigar Oasis Ultra foto 10
Cigar Oasis Ultra

Sigaar Oasis Ultra


4,5 (30 Waardering)
€ 149,90

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Een humidor bereiken en een perfect gekruide sigaar selecteren, is een echt bevredigend moment. Om ervoor te zorgen dat deze sigaren klaar zijn om optimaal van te genieten, moeten ze in de optimale omgeving worden bewaard. Dat is waar Cigar Oasis, een van de leiders op het gebied van sigarenbevochtiging, tussenkomt om het allerbeste te leveren op het gebied van vochtigheidsbeheersing met de Cigar Oasis Ultra.Dit gestroomlijnde bevochtigingsapparaat gebruikt alle de nieuwste technologieën om een ​​krachtige luchtvochtigheidsregeling te leveren die constant, langdurig en moeiteloos te onderhouden is. Het dunnere profiel van de elektronische luchtbevochtiger betekent dat hij niet veel waardevolle humidorruimte inneemt, waardoor u tot 100 sigaren of 1,5 kubieke meter ruimte kunt bevochtigen. Monteer hem aan de onderkant van het deksel van de humidor, op een dienblad of zelfs onder een dienblad. Met zijn dubbele voedingsoptie van een dunne voedingskabel en oplaadbaar batterijsysteem past hij bijna overal.Met een gemakkelijk af te lezen digitaal display kunt u het waterpeil, de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid in de gaten houden. U kunt met één druk op de knop van de vooraf ingestelde luchtvochtigheid van 70% naar het door u gewenste niveau instellen. U kunt zelfs een afzonderlijk accessoire voor Wi-Fi-connectiviteit aan het apparaat toevoegen voor een nog robuustere bediening.Gecontroleerd door een krachtige microprocessor, werkt het systeem perfect met een verwijderbare waterpatroon en een krachtige ventilator die vocht door de humidor laat circuleren. Zodra de ideale luchtvochtigheid is bereikt, schakelt een ingebouwde sensor de ventilator uit. Als de luchtvochtigheid daalt, springt de ventilator weer in actie om te garanderen dat de luchtvochtigheid consistent is. Bij gebruik van de stroomkabel controleren de sensoren continu de klimaatniveaus. Bij gebruik van de batterij gaat het apparaat in slaapmodus zodra de gewenste luchtvochtigheid is bereikt. De sensoren controleren de omstandigheden elke vijf minuten en schakelen het systeem weer in als er meer vocht nodig is. Dit bespaart efficiënt energie, terwijl u uw gewaardeerde sigarencollectie nauwlettend in de gaten houdt.De Cigar Oasis Ultra biedt een grote vochtigheidsregeling in een klein pakket, zodat u achterover kunt leunen en ontspannen, wetende dat uw sigaren dat zullen doen altijd in optimale conditie zijn. Beloon uzelf met de gemoedsrust die bij elke Cigar Oasis Ultra wordt geleverd.
Ean code:
4260128725124
Metingsmechanisme:
Elektronische sensor
Materiaal:
ABS plastic
Kleur:
Zilver
Vaststelling:
Magneet
Display:
Digitaal
Temperatuur range:
Geen celsius
Merk:
Cigar Oasis
Geschikt tot:
200 sigaren
Onderdeel Identificatie nummer:
Cigar Oasis Ultra 2.0
Bekleding:
Geen
Materiaal spons aan binnenkant:
Water tank
Nauwkeurigheid van temperatuur:
Geen
Gewicht product:
388 g
Temperatuureenheden:
Geen
Nauwkeurigheid van luchtvochtigheid:
1.00%
Afmetingen:
25.4 mm x 63.5 mm x 162 mm

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 4.5/5   (30Waardering)
 70% (21 Waardering)
 20% (6 Waardering)
 7% (2 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 3% (1 Waardering)
 22 mei 2020
Orgineel vertaald uit het German

Werkt heel goed!

 05 mei 2020
Orgineel vertaald uit het German

Top apparaat voor het geld!

 07 jan 2019
Orgineel vertaald uit het German

Werkt prima, produceert zeer nauwkeurig een luchtvochtigheid van 70%.

 27 jan 2017
Orgineel vertaald uit het Frans

Perfect: het beheert zonder problemen de hygrometrie bij u thuis. De eerste die ik kreeg, had een batterijdefect, maar de klantondersteuning van HumidorDiscount is 100% betrouwbaar: geen retourkosten voor mijn account en het probleem werd zeer snel aangepakt. Kortom, ik beveel HumidorDiscount en de Cigar Oasis Ultra aan.

 09 okt 2013
Orgineel vertaald uit het Italiaans

zoals altijd, zeer presessionali

 06 mrt 2011
Orgineel vertaald uit het Italiaans

Ondanks de slechte publiciteit op het internet die ik van andere eigenaren van het product heb gelezen, en ondanks de mechanische geur in het begin lijken de Cigar Oasis Ultra goed te werken, beter dan de sigaren spa, geweldig product!

 17 jun 2020
 28 aug 2018
 18 aug 2018
 23 apr 2018
 24 nov 2017
 16 nov 2017
 30 sep 2017
 12 okt 2013
 20 dec 2012
 06 jun 2012
 09 feb 2012