Guy Janot Humidor Wortel glans 20

Guy Janot Humidor Wortel glans 20


-11% Korting
€ 256,00
€ 288,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Beschikbaar in 2-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Guy Janot humidors zijn luxueuze creaties die hoogwaardige materialen en een eigentijdse stijl combineren voor humidors die elk decor upgraden en een onberispelijke sigarenbevochtiging leveren. Voor degenen die een kleinere humidor willen, is de Guy Janot Root Humidor Gloss 20 een verbluffende optie.

Deze compacte humidor biedt een heerlijk natuurlijk worteluitwendige in een hoogglans afwerking die zeker ieders aandacht trekt, of het nu thuis, op kantoor of onderweg is. De premium kwadrantscharnieren van de humidor geven het deksel een duurzame en soepele werking. De Spaanse ceder voering en het meegeleverde tussenschot zijn prachtig ontworpen om plaats te bieden aan maximaal 20 sigaren van Corona-formaat.

Sigaren worden in optimale omstandigheden bewaard dankzij naar een Guy Janot-luchtbevochtiger. Het eenvoudige maar efficiënte ontwerp van de luchtbevochtiger is gebouwd rond mineraal steenmateriaal, dat zich aanpast aan schommelingen in het klimaat, zodat elke sigaar precies de juiste hoeveelheid vocht krijgt. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, voeg gewoon gedestilleerd water toe als dat nodig is, meestal ongeveer om de vier weken.

Deze schat schittert als een compacte desktophumidor en zal ook een luxueuze manier blijken om te reizen met uw sigaren. Met zijn veelzijdigheid, aangename uitstraling en betrouwbare vochtigheidsregeling is de Guy Janot Root Humidor Gloss 20 een aantrekkelijke optie voor iedereen die meer uit zijn humidor wil halen.

Materiaal:
Hout
Afmetingen:
70 mm x 280 mm x 200 mm
Kleur:
Beige
Merk:
Guy Janot
Onderdeel Identificatie nummer:
615
Ean code:
4260564930946
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst