DivPro Golf Tool

DivPro Golf Tool


€ 15,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Sigaren en golf gaan hand in hand, en bieden een wild bevredigende ontsnapping waar u kunt genieten van een goede rook terwijl u speelt in de geweldige buitenlucht. Net als in de wereld van sigaren, zijn er echter verschillende gadgets die u tijdens het golfen kunt gebruiken. Ze allemaal bijhouden kan frustrerend zijn. Welnu, dat probleem is opgelost met de DivPro Golf Gereedschap.

Dit innovatieve gereedschap brengt een handvol handige tools samen die zorgen voor een eenvoudigere en probleemloze ronde op de baan. De duurzame constructie en sportieve look zullen iedereen jaloers maken op uw stijlvolle alles-in-één super tool.

Het DivPro-golfgereedschap bevat een balmarker en een divot-tool, de onmisbare golfgereedschappen bij uitstek. De tool biedt ook een clubhoofd reiniger en golf grip saver, die gewoon zou kunnen bespaart u een slag of twee. Voor wie van een lekker drankje wil genieten, heeft het gereedschap een shotgun blikopener. Tenslotte, en zeker niet in het minst, heeft de gadget een zo belangrijke sigarenhouder zodat u uw sigaren van het gras kunt houden en vrij van chemicaliën die kunnen worden gebruikt om de greens en fairways te behandelen.

Met al deze zeer functionele hulpmiddelen op één plek, zult u minder tijd kwijt zijn met het zoeken naar de juiste en meer tijd hebben om van uw golfspel en uw sigaren te genieten. Dat is winst voor iedereen.

Gewicht:
51 g
Bekleding:
Geen
Afmetingen:
27 mm x 30 mm x 110 mm
Ean code:
4260327154176
Onderdeel Identificatie nummer:
DIV-PRO
Kleur:
Zilver

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst