Davidoff Jetflame Lijnen Palladium

Davidoff Jetflame Lijnen Palladium


€ 415,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad. Geen leverdatum bekend.

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Terwijl Davidoff uit Genève bekend staat om zijn sigaren en sigaren humidors van wereldklasse, biedt het legendarische merk ook sigarenaanstekers van ongelooflijke weelde. Een van die creaties is de voortreffelijke Davidoff Jetflame Lighter Lines Palladium.

De aansteker trekt meteen de aandacht met een prachtig moderne palladium gecoate buitenkant, die een duurzame massief messing kast eronder verbergt. Een piëzo-elektrisch ontstekingssysteem zorgt voor een krachtige windbestendige enkele vlam. Druk op de knop die handig aan de zijkant van de aansteker is geïntegreerd, om een ​​beschermend deksel te openen en de vlam te laten ontsnappen, ideaal voor het aansteken van uw sigaren in bijna elke omgeving.

U hoeft niet te rommelen met het wisselen van vuursteentjes met deze slim ontworpen aansteker hoeft u alleen maar premium butaan te gebruiken en u kunt beginnen. U kunt het brandstofpeil nauwlettend in de gaten houden met een handig kijkvenster, zodat u nooit zonder vuurhaard wordt betrapt.

Dankzij zijn moeiteloze bediening en onderhoud, is deze ergonomisch ontworpen aansteker ideaal voor diegenen die minder tijd willen besteden aan het spelen met hun aansteker en meer tijd willen besteden aan het genieten van het moment met een perfect verlichte sigaar. De Davidoff Jetflame Lighter Lines Palladium zal inderdaad een trouwe metgezel blijken, waar je avonturen je ook brengen.

Aantal vlammen:
1
Materiaal:
Palladium
Afmetingen:
62 mm x 37 mm x 12 mm
Geoptimaliseerd voor pijprokers:
Nee
Gewicht:
86 g
Kleur:
Palladium
Merk:
Davidoff
Ean code:
7623500191080
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst