Davidoff Humidor Primos Macassar

Davidoff Humidor Primos Macassar


€ 1.600,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Niet meer beschikbaar

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Er is misschien geen prestigieuzere naam in de sigarenwereld dan Davidoff uit Genève. Van super-premium sigaren tot de beste sigaaraccessoires, Davidoff is de favoriete keuze van diegenen die weelde willen in zowel vorm als functie. Nergens is dit beter vertegenwoordigd dan met de Davidoff Primos Humidor Macassar.

Exotisch Macassar hout, een soort Indonesisch ebbenhout, biedt een donkere en luxueuze rijk graan dat prachtig wordt tentoongesteld met deze hoogglans in Frankrijk gemaakte schat. Afgevlakte randen geven extra flair aan het moderne ontwerp van de humidor, nog een voorbeeld van Davidoffs legendarische oog voor detail. Heavy-duty kwadrant scharnieren zorgen voor een stevige en soepele openings- en sluitbeweging. Als u het deksel opent, ziet u een interieur van Afrikaanse okoume, een hout dat bijna geen aroma heeft, waardoor de tabaksnotities van uw sigaren niet worden beïnvloed door de eigenschappen van het hout.

De kleinste desktopmodel in de Davidoff-lijn van humidors, dit juweeltje zit vol met veel van de functies die u in zijn grotere neven aantreft, waaronder Davidoff's zelfregulerende luchtbevochtiger. Dit apparaat zorgt voor een optimale luchtvochtigheidsregeling voor maximaal 25 tot 35 sigaren, waardoor ze in een consistente omgeving worden bewaard, zodat u nooit een hygrometer nodig heeft of u zich eindeloos zorgen maakt over de staat van uw sigaren. De luchtbevochtiger wordt met magneten aan de onderkant van het deksel bevestigd, waardoor deze snel en gemakkelijk kan worden afgedekt wanneer af en toe moet worden gevuld. Vier verdelers zijn ook inbegrepen, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw sigaren gemakkelijker te scheiden en te sorteren.

Davidoff brengt ambachtslieden op het toppunt van hun krachten en plaatst de allerbeste ontwerpen en hoogwaardige materialen tot hun beschikking. Het resultaat is een catalogus gevuld met enkele van de beste humidors ter wereld. De Davidoff Primos Humidor Macassar is een van de fijnere voorbeelden die het tot een favoriet heeft gemaakt bij veeleisende sigarenliefhebbers, overal ter wereld.
Capaciteit voor 25-35 corona sigaren.
Wat we leuk vinden
  • Hoogglans afwerking bovenop makassar fineer.
Wat we niet leuk vinden
  • Geen hygrometer meegeleverd en de luchtbevochtiger is niet elektronisch.


Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen
Hygrometer:
Geen
Afwerking buitenkant:
Hoogglans
Inclusief verdelers:
4
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten:
Nee
Materiaal:
Hout
Materiaal vineer binnenkant:
Cederhout
Materiaal vineer buitenkant:
Macassar
Lengte:
280 mm
Breedte:
240 mm
Hoogte:
115 mm
Gewicht:
1500 g
Kleur:
Bruin
Merk:
Davidoff
Onderdeel Identificatie nummer:
102404
Ean code:
7623500313666
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst