Davidoff Humidor Dome Palisander Palladium

Davidoff Humidor Dome Palisander Palladium


€ 4.750,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Er is misschien geen andere naam in de sigarenindustrie die zo gemakkelijk aan luxe doet denken dan Davidoff uit Genève. Sigarenkenners over de hele wereld wenden zich tot Davidoff, niet alleen voor super-premium sigaren maar ook voor buitengewoon gedetailleerde humidors. Een van de favorieten is de uniek gevormde en werkelijk weelderige schat, Davidoff Dome Humidor Palisander Palladium.

De gebogen koepelvorm van de humidor is een bewijs van de precisie, het geduld en de expertise. Strakke lijnen accentueren prachtig de exotische palisander fineer buitenkant, een soort palissander die bekend staat om zijn taaiheid en schoonheid. De moderne vormgeving gaat verder met palladium gecoate handgrepen en kwadrant scharnieren, die zowel duurzaamheid als een vleugje elegantie bieden.

Een uittrekbaar dienblad met verdelers helpt de orde te bewaren in het interieur van Afrikaanse okoume, een uniek hout dat licht in gewicht is en geen enkele geur heeft. Zonder de meer intense aroma's van andere houtsoorten die vaak in humidors worden gebruikt, kunnen de tabakken in uw sigaren centraal staan ​​en een ongewijzigd aroma of smaak afgeven. Elk van die sigaren wordt perfect bewaard met Davidoff's zelfregulerende bevochtigingsapparaat, dat stevig hecht aan magneten die zijn verzonken in de onderkant van het fineer van het deksel. Ontwikkeld om 50 tot 65 van uw sigaren consistent op het optimale niveau van 72 procent luchtvochtigheid te houden, u hoeft zich nooit zorgen te maken over uw sigaren! Met deze schoonheid op het werk heeft u zelfs geen hygrometer nodig!

Een andere kleine, maar typische Davidoff-aanraking is een aparte magneet die onder de luchtbevochtiger is gemonteerd en die de ideale plek vormt voor uw Davidoff-sigaarschaar of andere accessoires die u binnen handbereik wilt houden. Met zijn aantrekkelijke koepelvorm, luxueuze versieringen en nauwkeurige bevochtigingsregeling, is de Davidoff Dome Humidor Palisander Palladium een ​​creatie van wereldklasse die jarenlang ongeëvenaarde tevredenheid zal brengen.

Afwerking buitenkant:
Hoogglans
Inclusief verdelers:
6
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten:
Nee
Materiaal:
Hout
Materiaal vineer buitenkant:
palisander
Breedte:
420 mm
Hoogte:
180 mm
Breedte binnenkant:
350 mm
Gewicht:
4800 g
Kleur:
Bruin
Onderdeel Identificatie nummer:
51000132
Ean code:
7623500185195
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst