Caseti Piezo slank chroom/ zwart Caseti Piezo slank chroom/ zwart foto 2 Caseti Piezo slank chroom/ zwart foto 6 Caseti Piezo slank chroom/ zwart foto 8 Caseti Piezo slank chroom/ zwart foto 10
Caseti Piezo slank chroom/ zwart

Caseti Piezo Slim Aansteker Chrome / Zwart


5,0 (3 Waardering)
€ 59,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
De mensen bij Caseti beseffen dat aanstekers niet altijd groot, omvangrijk of complex hoeven te zijn om stijl en betrouwbaarheid te bieden. Ze begrijpen dat minder soms inderdaad meer is. Voor degenen die elegantie willen zonder de massa, biedt het team de Caseti Piezo Slanke Aansteker Chroom/Zwart.

Deze prachtig elegante aansteker heeft een zeer aantrekkelijke zwarte lakafwerking met chromen accenten die een stille verfijning uitstralen die bij uitstek geschikt is voor zowel informele als formele omgevingen. Het superslanke profiel, het comfortabele gevoel en de draagbaarheid zorgen ervoor dat u, waar u ook heen gaat, niet zwaar wordt belast.

De minimalistische uitstraling van de aansteker gaat over in zijn functionaliteit, met een gebruiksvriendelijk piëzo-elektrisch kwartsontstekingssysteem. Klap gewoon het deksel om en druk op de aan de zijkant gemonteerde knop om een ​​traditionele zachte vlam klaar te hebben voor actie. Het bijvullen van butaan is snel en eenvoudig. Bovendien hoeft u zich met het piëzo-elektrische systeem nooit zorgen te maken over het wisselen van vuursteentjes. Dat beperkt het onderhoud tot het absolute minimum.

Ongeacht de situatie zal de Caseti Piezo Slanke Aansteker Chroom/Zwart een betrouwbare publiekstrekker blijken te zijn. Het formaat van de aansteker, het uitgebalanceerde gewicht en de verleidelijke uitstraling maken het een must-have voor degenen die ingetogen luxe wensen, zonder het weelderige prijskaartje. Het is een geweldig cadeau.

Ean code:
4031872281774
Onderdeel Identificatie nummer:
28177
Extra:
Geen
Kleur:
Zwart
Gas:
Butaangas
Geschikt voor pijprokers:
Nee
Gewicht:
39 g
Raampje voor gasniveau:
Nee
Merk:
Caseti
Vlammen:
1
Bekleding:
Verchroomd
Materiaal:
Metalen
Soort vlam:
Zachte vlam
Afmetingen:
7 mm x 35 mm x 81 mm

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 5,0/5   (3 Waardering)
 100% (3 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 17 apr 2020

Heel chique en elegant

 01 feb 2020
 07 dec 2014