Adorini leren zwarte hoes - knipper 70 creditcard formaat

Adorini leren zwarte hoes - knipper 70 creditcard formaat


€ 19,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd

Adorini's Credit Card Sigaarsnijder is een publiekslieveling die ideaal is voor wie een snijder wil met een strak ontwerp en robuuste snijwerking. Hoe kun je deze populaire guillotine met dubbel lemmet beter beschermen dan met de Credit Card Cigar Cutter Leather Case.

Speciaal
gemaaktvoor adorini's Credit Card Sigarenknipper biedt dit echt leren etui met adorini-logo een zacht maar behaaglijk onderkomen voor je knipper. Door het eenvoudige maar elegante ontwerp kun je de cutter er met één snelle en soepele beweging in of uit schuiven. Zo is je kniptang goed beschermd tegen het klungelen met sleutels, munten of andere zakgenoten, terwijl hij toch gemakkelijk bereikbaar is op elk moment. Het slanke zwarte etui heeft een stevige constructie en mooie afgeronde hoeken, die samen een betrouwbaar en stijlvol accessoire vormen voor je knipper ter grootte van een creditcard.

Als je al geniet van adorini's Credit Card Cigar Cutter of je wilt jezelf erop trakteren, dan is dit een onmisbaar accessoire. Er zijn geen regels die zeggen dat je niet een beetje stijlvol voor de dag kunt komen terwijl je je investering beschermt, dus verbeter je sigarenknipritueel vandaag nog met adorini's Credit Card Cigar Cutter Leather Case Black.

Hoogte:
100 mm
Diepte:
3 mm
Kleur:
Zwart
Merk:
Adorini
Ean code:
4260412686810

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst