Adorini Leren Hoes zwart - dubbele punch

Adorini Leren Hoes zwart - dubbele punch


5,0 (4 Waardering)
€ 19,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Adorini's Double Cigar Punch - Solingen Blade is een ideaal mes voor onderweg, en hoe kun je dat precisie-instrument beter in topconditie houden dan met adorini's beschermende Double Cigar Punch Leren Etui!

Het
etui van echt leer is speciaal gemaakt voor de Double Cigar Punch snijder en is voorzien van verleidelijk diep generfd zwart leer en stevig stiksel voor duurzaamheid. Het mesje beweegt gemakkelijk in en uit de etui, maar biedt toch een goede pasvorm en duurzame bescherming, waar je ook heen reist. Je kunt je Double Cigar Punch snijder zelfs aan je sleutels houden! De sleutelhanger van de knipper blijft bereikbaar terwijl de knipper veilig in het leren etui is opgeborgen. Zo blijft je knipper in onberispelijke conditie en hoef je je geen zorgen te maken over krassen, deuken of andere beschadigingen aan je knipper of voorwerpen in de buurt.

Dit
hoogwaardige leren etui van adorini biedt een beetje verzekering voor je Double Cigar Punch snijder van adorini, zodat je je kunt concentreren op het beter genieten van elk van je favoriete sigaren. Combineer de Double Cigar Punch Leather Case vandaag met je punch cutter en trakteer jezelf op een beetje gemoedsrust die alleen adorini kan brengen!


Afmetingen:
70 mm x 40 mm x 2 mm
Kleur:
Zwart
Merk:
Adorini
Ean code:
4260412686841

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 5,0/5   (4 Waardering)
 100% (4 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 03 nov 2021

Zeer goede kwaliteit.

 13 mrt 2024
 20 dec 2022
 15 jan 2018