Colibri 'Cut' Sigarenknipper zwart/ zwart

Review rating 4.5/5
(2 Waardering)
€49,90

Beschikbaarheid: Uitverkocht
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Colibri is een favoriet van sigarenliefhebbers sinds het merk voor het eerst op het toneel verscheen in 1928 en blijft vandaag de dag een van de leiders in het ontwerpen van sigarenknippers. Voor degenen die op zoek zijn naar een guillotine met dubbel mes die perfect een hele reeks verschillende sigarenmaten snijdt, levert Colibri de Colibri 'Cut' Sigarenknipper-serie.

Deze degelijk gebouwde dubbele guillotine knipper heeft twee 440 roestvaststalen messen die een nauwkeurige snijactie leveren voor sigaren zo groot als een 62-ringmaat. De veerbelaste messen blijven in de vergrendelde positie totdat u klaar bent om te snijden. Schuif gewoon de ontgrendelingsknop naar beneden en de messen springen open. Als u klaar bent, vergrendelen de mesjes weer stevig op hun plaats.

Het ergonomische ontwerp en de rubberen grip geven de Colibri 'Cut' Sigarenknipper Zwart een comfortabel en veilig gevoel waardoor u terug blijft komen voor meer. De zwarte afwerking en non-stick zwart gelakte messen zorgen voor een verfijnde en verleidelijke look.

In staat om bijna elke sigaar te knippen die op zijn pad komt, de Colibri 'Cut 'Sigarenknipper is gewoon een van de beste dubbele guillotinesnijders in zijn klasse. Ongeacht de tijd, de plaats of de sigaar, deze snijder heeft alles wat nodig is om er altijd bovenop te komen. En het is een geweldig cadeau voor die ene speciale persoon.
Afmetingen: 70 mm x 45 mm x 7 mm
Type knipper: Knipper met dubbele messen
Materiaal: Roestvrij staal
Aantal messen: 2
Merk: Colibri
Ean code: 5037258036708
Gewicht: 81 g
Kleur: Zwart
Max ring maat: 60
Materiaal van messen: Roestvrij staal
Bekleding: Geen

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 4.5/5
(2 Waardering)
Review rating  
50 % (1 Waardering)
Review rating  
50 % (1 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating
 26 aug 2020
Review rating
 07 jan 2020
00:00 00:00