Guy Janot Humidor Zwart Pianolak 35

Guy Janot Humidor Zwart Pianolak 35


-11% Korting
€ 276,00
€ 311,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Beschikbaar in 2-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Guy Janot biedt enkele van de meest voortreffelijke humidors die momenteel beschikbaar zijn, die elk een vleugje verfijning aan elk huis of kantoor geven. Geen enkele verbetert het decor misschien met meer elegantie en stijl dan de Guy Janot Piano Lacquer Humidor Zwart 35.

Deze humidor is gekleed in een opvallende zwarte lak piano-afwerking dat luxe uitstraalt, ongeacht waar het wordt geplaatst. Door het deksel van deze schoonheid te openen, worden zeer duurzame hoogwaardige kwadrantscharnieren zichtbaar die zorgen voor soepele bewegingen en een solide gevoel. Het interieur is bekleed met Spaanse ceder en vormt samen met een scheidingswand een ideale omgeving voor tot 35 sigaren van Corona-formaat.

Luchtvochtigheid wordt onderhouden door een zeer efficiënte Guy Janot luchtbevochtiger, die mineraal steenmateriaal gebruikt voor consistentie en betrouwbaarheid. De minerale steen past zich aan natuurlijke schommelingen in het klimaat aan om de perfecte vochtigheidsgraad voor sigaren te garanderen. Het toevoegen van gedestilleerd water naar behoefte, ongeveer elke vier weken, is het enige regelmatige onderhoud dat nodig is.

Met zijn mooie ontwerp en uitstekende vochtigheidsbeheersing biedt de Guy Janot Piano Lacquer Humidor Zwart 35 een verfijnd karakter dat zelfs de meest veeleisende liefhebbers zou moeten plezieren. Een geweldige keuze voor diegenen die een compacte humidor willen die veelzijdigheid biedt in grootte en sigaarcapaciteit.

Uitgerust met hygrometer:
Nee
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten:
Nee
Materiaal:
Hout
Lengte:
260 mm
Breedte:
200 mm
Hoogte:
100 mm
Kleur:
Zwart
Merk:
Guy Janot
Onderdeel Identificatie nummer:
616
Ean code:
4260564930960
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst