Aansteker, S.T. Dupont Ligne 2 16066 Carré Aansteker, S.T. Dupont Ligne 2 16066 Carré Aansteker, S.T. Dupont Ligne 2 16066 Carré Aansteker, S.T. Dupont Ligne 2 16066 Carré Aansteker, S.T. Dupont Ligne 2 16066 Carré
Aansteker, S.T. Dupont Ligne 2 16066 Carré

ST Dupont Ligne 2 Aansteker Iconic Palladium


€ 670,50

Gratis verzending
Gratis verzending
10% discount
Beschikbaarheid: Beschikbaar - wordt verzonden binnen 10 dagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Sinds dit legendarische merk voor het eerst op het toneel verscheen in 1872 is S.T. Dupont de ultieme bron voor luxe accessoires. In de loop der jaren hebben ze de zoektocht naar uitmuntendheid bepaald en sigarenliefhebbers in verrukking gebracht met een breed scala aan geavanceerde aanstekers. Geen van het aanbod van Dupont evenaart de bekendheid als van de Ligne 2-serie. De Ligne 2 is de typische Dupont aansteker die uw sigaren rookervaring naar nieuwe hoogten zal tillen.

Misschien wel de meest unieke en meest aantrekkelijke van allemaal is de S.T. Dupont Ligne 2 aansteker iconisch palladium. Deze schat heeft een verbluffend verhoogd vierkant patroon over de gehele buitenkant van de aansteker, inclusief het wiel, wat zorgt voor een textuur die net zo intrigerend is om vast te houden als om te zien. Een prachtige palladium vergulde afwerking legt de laatste hand aan deze iconische en werkelijk luxueuze aansteker.

U hoeft maar één keer het deksel om te draaien en u hoort het echte geluid van kwaliteit: de "ping" van Dupont die een kenmerk is geworden van de beste creaties van Dupont. Het ontwerp van elke aansteker is bijna net zo uniek als een vingerafdruk. De Ligne 2 doet veel meer dan er alleen geweldig uitzien en klinken, hij is ook praktisch. Het ontsteken van een zachte vlam, ideaal voor vrijwel al uw verlichtingsbehoeften, is eenvoudig met slechts een ontspannen draai aan het wiel. Het tijdloze design van de aansteker zorgt ook voor eenvoudig onderhoud. Vervang de vuursteen in een oogwenk door de veer geladen vuursteenbehuizing open te klappen. Daarbij is het bijvullen van de aansteker met butaan alsmede zeer snel geregeld.

Eenvoudig maar wonderbaarlijk elegant, elke S.T. Dupont Ligne 2 aansteker wordt meer dan alleen een aansteker, maar een vertrouwde vriend waar u jarenlang op kunt rekenen. Het is geen toeval dat de Ligne 2 de keuze is van de elite van de wereld. De kenmerkende look van de aansteker heeft er voor de zekerheid een statussymbool van gemaakt. Het is de passie van Dupont om kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen, die er voor zorgt dat de legende van de Ligne 2 stand houdt.
Ean code:
3597390112347
Afmetingen:
11 mm x 38 mm x 63 mm
Geoptimaliseerd voor pijprokers:
Nee
Merk:
S.T. Dupont
Soort vlam:
Zachte vlam
Gewicht product:
110 g
Vlammen:
1
Onderdeel Identificatie nummer:
16066
Kleur:
Zilver
Bekleding:
Palladiumlaag
Gas:
Butaangas
Extra:
Geen
Raampje voor gasniveau:
Nee
Materiaal:
Metaal

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst in this language