Porsche Design P'3659 PD5 Aansteker Donkerbruine buidel

Review rating 5/5
(1 Waardering)
€59,00

Beschikbaarheid: Uitverkocht
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Ferdinand Alexander Porsche, de legende achter de Porsche 911, creëerde Porsche Design Studios in de jaren 70 als een omgeving om vrij en onafhankelijk geavanceerde producten te ontwikkelen voor de steeds veranderende moderne levensstijl. Porsche Design is sterker dan ooit met legioenen fans over de hele wereld. Porsche Design-aanstekers zijn bijzondere favorieten, en daarom biedt het ontwerpteam de beste manier om de aanstekers in perfecte staat te houden: de Porsche Design P'3659 PD5 aansteker portefeuille donkerbruin.

Speciaal gemaakt voor de Porsche Design PD5/P3635 serie aanstekers, dit prachtige etui is gemaakt van donkerbruin echt leer. Duurzaam, zacht aanvoelend en vol stijl, deze portefeuille houdt uw aansteker veilig met een goede pasvorm, maar u zult geen tijd verspillen door te proberen de aansteker er steeds uit te wrikken. De meeste zakjes of hoezen bedekken uw aansteker totdat u klaar bent om hem te gebruiken. Met het aanstekerzakje van Porsche Design kunt u de aansteker bedienen terwijl deze zich nog in het onderste gedeelte van de behuizing bevindt. Til gewoon de bovenklep eraf en u bent er klaar voor. Zo simpel is het.

Hoogwaardige materialen, om nog maar te zwijgen van de aangename look en feel, maken van de Porsche Design PD5 aansteker portefeuille een winnende keuze die uw Porsche aansteker in onberispelijke staat houdt, klaar voor actie op elke tijd en bij elke plaats.
Afmetingen: 17 mm x 53 mm x 61 mm
Onderdeel Identificatie nummer: P'3659 PD5 Lighter Case Dark Bro
Gewicht: 15 g
Ean code: 4046901010850
Kleur: Bruin
Bekleding: Geen
Materiaal: Echt leer
Merk: Porsche Design

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 5/5
(1 Waardering)
Review rating  
100 % (1 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating
 29 sep 2019
Orgineel vertaald uit het Engels
De bestelling kwam binnen enkele dagen in de Verenigde Staten aan. Het was precies wat ik bestelde. In perfecte staat. Ik beveel HumidorDiscount ten zeerste aan.
00:00 00:00