Dunhill Unique lighter palladium leather Dunhill Unique lighter palladium leather Dunhill Unique lighter palladium leather Dunhill Unique lighter palladium leather
Dunhill Unique lighter palladium leather

Dunhill Unique Aansteker Palladium Leer


€ 600,00

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Er is misschien geen andere naam in de pijp- en tabakswereld die beter nostalgie of het typische Engelse karakter oproept dan die van Dunhill. Oprichter Alfred Dunhill begon het allemaal in 1893 toen hij de zadelmakerij van zijn vader veranderde in een leverancier van accessoires, voor wat toen een nieuwe sector van klanten was: autoliefhebbers. In 1907 richtte Dunhill zijn aandacht op pijpen en tabak en meer dan een eeuw later blijft Dunhill een van de meest prestigieuze merken ter wereld. De nalatenschap van Alfred Dunhill brandt helderder dan ooit met het Dunhill Rollagas aansteker leer palladium.

Het innovatieve Rollagas ontwerp van Dunhill werd voor het eerst uitgebracht in 1956 en werd de maatstaf voor alle anderen om te evenaren en is prachtig hier vertegenwoordigd met een mix van de oude en nieuwe wereld. Een uitgesproken eigentijdse palladium afwerking trekt de aandacht, terwijl diep gestructureerde zwarte leren panelen een eerbetoon zijn aan het begin van Dunhill. De stijl is zelfs de "Zijspan" genoemd ter ere van Alfreds vroege nadruk op autoaccessoires. Hoewel zeker weelderig, geeft de verleidelijke combinatie een sfeer van stille verfijning die bij uitstek geschikt is voor bijna elke gelegenheid.

Het tijdloze rechthoekige ontwerp zorgt ervoor dat de aansteker comfortabel vast te houden is en in een zak kan worden opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt. De klassieke vuursteenontsteking en het robuuste butaan brandstofreservoir werken samen om een ​​traditionele zachte vlam te bieden. Met een vlaminstelwiel aan de zijkant van de aansteker kunt u de vlam gemakkelijk met slechts een vingerbeweging omhoog of omlaag draaien. Het bijvullen en verwisselen van vuurstenen is een eenvoudig proces dat niet veel van uw tijd in beslag neemt, waardoor u uw tijd beter kunt besteden aan de dingen die u leuk vindt.

De producten van Dunhill hebben de meest veeleisende heren en dames verblijd, al sinds Alfreds vroegste dagen naar Dunhill's plaats, als een van 's werelds meest herkenbare luxemerken. De Dunhill Rollagas aansteker is niet anders en zal zeker de komende jaren een zeer bevredigende metgezel blijken te zijn.
Vlammen:
1
Brandstof:
Butaangas
Merk:
Dunhill
Materiaal:
Platinum afgewerkt
Geoptimaliseerd voor pijprokers:
Ja
Ean code:
4260327158075
Raam van gasniveau:
Nee
Onderdeel Identificatie nummer:
Dunhill Rollagas Lighter Sidecar
Kleur:
Zwart
Extra:
Geen
Type vlam:
Zachte vlam
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst in this language