Caseti Homme zwart

Caseti Homme Aansteker Zwart


€ 45,00

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Caseti is een betrouwbare bron voor enkele van de meest intrigerende aanstekers die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, die elk een verfijnd ontwerp en waarde combineren met indrukwekkende functionaliteit. Nergens wordt dit beter gedemonstreerd dan met de Caseti Homme Aansteker. Als u wilt sprankelen in sublieme stijl, dan is dit iets voor u.

De Caseti Homme Aansteker Zwart heeft een opvallende zwarte lak en chromen afwerking die de moderne uitstraling van de aansteker benadrukt. Stijlvol genoeg voor de meest formele gelegenheden, maar met genoeg attitude voor meer informele aangelegenheden; deze aansteker presteert ongeacht de gelegenheid.

Met slechts een druk op de aan de zijkant gemonteerde ontstekingstrekker, treedt het enorm unieke ontstekingssysteem van de aansteker in werking. De ontstekingsbehuizing draait open en lanceert een krachtige straalvlam in een hoek van 45 graden, waardoor u meer controle heeft om uw rookwaar aan te steken. Voor extra veiligheid werkt de aansteker niet ondersteboven, waardoor u nog meer gemoedsrust heeft.

Of u nu alleen ontspant of deel uitmaakt van een grotere bijeenkomst, de Caseti Homme Aansteker is de ideale aansteker voor de situatie. Het innovatieve ontstekingssysteem en de publiekslieveling maken het simpelweg de beste keuze voor elke tijd en plaats. Het is gewoon te onweerstaanbaar om te laten liggen, dus haal de uwe vandaag nog.
Ean code:
4031872281606
Afmetingen:
9 mm x 34 mm x 78 mm
Aantal vlammen:
1
Materiaal:
Metaal
Kleur:
Zwart
Soort vlam:
Jet vlam
Gas:
Butaangas
Onderdeel Identificatie nummer:
28160
Gewicht:
93 g
Raam van gasniveau:
Ja
Bekleding:
Verchroomd
Extra's:
Geen
Merk:
Caseti
Geschikt voor pijprokers:
Nee

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst in this language