Caseti aansteker butaangas Caseti aansteker butaangas foto 2 Caseti aansteker butaangas foto 6 Caseti aansteker butaangas foto 8 Caseti aansteker butaangas foto 10 Caseti aansteker butaangas
Caseti aansteker butaangas

Caseti Cigar Jet Flame aansteker Goud/ Zwart


3,6 (5 Waardering)
€ 39,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Caseti heeft een indrukwekkende reeks sigaaraccessoires ontwikkeld, die elk hoogstaand vakmanschap combineren met een aangenaam verfijnde stijl. De Caseti Sigaar Straalvlam Aansteker is een fantastisch voorbeeld dat sigarenliefhebbers een van de meest unieke manieren biedt om hun rookwaar aan te steken!

Deze aansteker heeft niet één maar twee verschillende vlammen: een straalvlam en een traditionele zachte vlam. Het resultaat is een aansteker die sigaren gemakkelijker en met een vleugje moderne flair aansteekt. Het overtreft ook de concurrentie in winderige omstandigheden, dus het is ideaal voor binnen en buiten. Klap gewoon het deksel om, schuif de contactschakelaar naar beneden en geniet.

Hoe formeel de setting ook is, de Caseti Sigaar Straalvlam Aansteker Goud/Zwart steelt de show met een zwarte lak en goudkleurige afwerking. De aansteker is zo mooi ontworpen dat een handig brandstofpeilvenster en een groot instelwiel voor de vlam eerder toevoegen dan afbreuk doen aan de klassieke elegantie van de aansteker.

Caseti blijft een betrouwbare en lonende landingsplaats voor sigarenliefhebbers die meer waar voor hun geld willen en de Caseti Sigaar Straalvlam Aansteker levert als geen ander in zijn klasse. Met zijn unieke vlamcontrole en weelderige stijl, is deze aansteker een winnende propositie voor iedereen.
Ean code:
4031872281705
Aantal vlammen:
1
Extra:
Geen
Raam van gasniveau:
Nee
Materiaal:
Metaal
Merk:
Caseti
Brandstof:
Butaangas
Geoptimaliseerd voor pijprokers:
Nee
Onderdeel Identificatie nummer:
28170
Kleur:
Goud
Bekleding:
Geen
Modell:
Caseti torch lighter Cigar jetflame Gold / black
Hoogte:
17 mm
Diepte:
75 mm
Soort vlam:
Jet vlam
Gewicht product:
80 g

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 3.6/5   (5Waardering)
 40% (2 Waardering)
 20% (1 Waardering)
 20% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 20% (1 Waardering)
 24 dec 2014
Orgineel vertaald uit het Italiaans

PERFECT

 25 nov 2019
 31 okt 2019
 18 jun 2015
 02 feb 2015
 24 dec 2014