adorini Roma (zwart) elektronische humidor kabinetkast adorini Roma (zwart) elektronische humidor kabinetkast adorini Roma (zwart) elektronische humidor kabinetkast adorini Roma (zwart) elektronische humidor kabinetkast
adorini Roma (zwart) elektronische humidor kabinetkast

adorini Roma Electronic Humidor Cabinet Black


4,6 (17 Waardering)
€ 2.860,00
€ 2.520,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad. Geen leverdatum bekend.

Aantal

 • Laagste prijs garantie
  Laagste prijs garantie
 • 100% tevredenheid gegarandeerd
  100% tevredenheid gegarandeerd

Adorini heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van het combineren van hoogstaand vakmanschap en de nieuwste humidor-technologie tot een efficiënt en toch elegant ontwerp. Misschien is dit nergens beter geïllustreerd dan met een bestseller die grootschalige sigarenbevochtiging naar een geheel nieuw niveau tilt: adorini's Roma Electronic humidor.

Met een capaciteit die groot genoeg is om tot 6000 Corona-formaat sigaren op te slaan, biedt de Roma Electronic humidor een prachtig moduleontwerp dat ideaal is voor commercieel gebruik of voor degenen die beperkte ruimte hebben, maar die behoefte hebben aan een uitgebreide sigarenopslag. Deze stevig gebouwde, zwart gelakte favoriet heeft dikke wanden voor meer efficiëntie in zowel stroomverbruik als vochtigheidsregeling. De extra stabiliteit van deze wanden herbergt een zware glazen paneeldeur met een verchroomd handvat en slot, dat opengaat om een ​​binnenbekleding van gestoomde Spaanse ceder te onthullen. Vijf verwijderbare Spaanse ceder lades werken samen met verstelbare planken om alle flexibiliteit te bieden die nodig is om uw sigaren op te slaan en ten toon te stellen, afzonderlijk of in volle dozen.

D
e humidor is uitgerust met een elektronisch bevochtigingssysteemgebaseerd op koude condensatie en een vochtigheidsniveausensor die u laat weten wanneer het is tijd om het waterreservoir bij te vullen. Er zijn geen aanvullende oplossingen of rommelige toevoegingen nodig. Voeg gewoon gedestilleerd water toe en dat is alles! De multifunctionele besturingseenheid geeft alle informatie weer die u nodig heeft om het behoud van uw sigaren te garanderen, met weergave van de huidige, vooraf ingestelde en gemiddelde vochtigheidsniveaus, evenals de huidige temperatuur. Een nauwkeurige analoge hygrometer ingebouwd in de deur maakt het ook mogelijk om de luchtvochtigheid in één oogopslag te controleren.

Aanvullingen op de robuuste eigenschappen van de humidor omvatten een sigaar opberglade voor accessoires op roestvrijstalen rails voor soepel en langdurig gebruik, adorini's unieke verdelersysteem met labelclips voor optimale sigarenorganisatie en energie-zuinige verlichting strips voor betere zichtbaarheid. Samen met de levenslange garantie van adorini helpen deze functies de Roma Electronic humidor een kosteneffectieve en zeer bevredigende keuze te maken.

adorini Deluxe eigenschappen

 • Deluxe feature image

  Levenslange garantie van Adorini


 • Deluxe feature image

  Voorgekalibreerde, zeer nauwkeurige haarhygrometer, geoptimaliseerd voor het bewaren van sigaren


 • Deluxe feature image

  Innovatief scheidingssysteem voor flexibele individuele scheiding. Beschermde adorini innovatie


 • Deluxe feature image

  Labelclips voor verdelers. Beschermde adorini innovatie


 • Deluxe feature image

  Nieuw modulair ontwerp van humidor. Flexibiliteit voor uitbreiding. In plaats van te moeten betalen voor dure op maat gemaakte grote humidors, is het nu mogelijk om grote humidors te bouwen door meerdere Roma humidors als modules naast elkaar te bevestigen


 • Deluxe feature image

  NIEUW! Lichte installatie. Speciale waterbeschermde lichtstrips geïnstalleerd in de humidor. Laag verbruik en lage warmteafgifte


 • Deluxe feature image

  Ventilatieruimte aan de achterwand van de humidor en extra ventilatieruimte aan de voorzijde van de humidor voor een betere luchtcirculatie. Uitstekende luchtcirculatie, zorgt voor een constante luchtvochtigheid in de hele humidor.


 • Deluxe feature image

  Geavanceerde multifunctionele regeleenheid die het volgende weergeeft:
  - Huidige relatieve vochtigheid (in procenten)
  - Vooraf ingestelde relatieve vochtigheid (in procenten)
  - Gemiddelde relatieve vochtigheid van de laatste 3 dagen
  - Huidige temperatuur (in Celsius of Fahrenheit)
  - Elektronische indicatie van het waterniveau in de watertank . U hoeft de tank niet te openen om het waterpeil te controleren!


 • Deluxe feature image

  Compleet uitgerust met elektronisch bevochtigingssysteem, watertank, extra tank en regeleenheid met geïntegreerde nauwkeurige elektronische vochtigheidssensor.


 • Deluxe feature image

  Verchroomd slot en verchroomde deurklink.


 • Deluxe feature image

  Lade voor sigarenaccessoires in midden kast op RVS rail met ventilatieruimte achterwand.


Materiaal van luchtbevochtigersdoos:
Hout
Kleur:
Zwart
Merk:
Adorini
Onderdeel Identificatie nummer:
325
Ean code:
4260128720518

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 4.6/5   (17Waardering)
 76% (13 Waardering)
 12% (2 Waardering)
 6% (1 Waardering)
 6% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 27 aug 2018
Orgineel vertaald uit het Engels

Geweldige humidor. U krijgt waar voor uw geld. Christian G.

 05 jun 2018
Orgineel vertaald uit het Frans

De kwaliteit komt overeen met wat ik had verwacht. Ik woon in Corsica en de bestelling werd in 4 dagen afgeleverd, gefeliciteerd met jullie snelheid van verzenden.

 18 jun 2012
Orgineel vertaald uit het Engels

Grote humidor, zeer tevreden.

 19 apr 2022
 22 jan 2020
 26 jun 2019
 28 feb 2019
 12 nov 2017
 05 apr 2015
 07 jan 2014
 30 sep 2013
 15 okt 2012
 26 jan 2012
 19 nov 2011
 10 feb 2011
 16 dec 2010