Adorini Pipe Collection Cabinet Poul Adorini Pipe Collection Cabinet Poul Adorini Pipe Collection Cabinet Poul Adorini Pipe Collection Cabinet Poul Adorini Pipe Collection Cabinet Poul
Adorini Pipe Collection Cabinet Poul

Adorini Pipe Collection Cabinet Poul


5 (1 Waardering)
$ 309

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Tabaksliefhebbers herontdekken dagelijks de geneugten van een goede tabakspijp. Veel pijpverzamelaars die op zoek zijn naar pijpenkasten van hoge kwaliteit om hun geliefde schatten in op te bergen, hebben echter ontdekt dat de meeste opties die tegenwoordig beschikbaar zijn, zowel qua stijl als functionaliteit ernstig tekortschieten. Dat is natuurlijk met uitzondering van het prachtig moderne aanbod van adorini. Adorini staat bekend om de hoogste kwaliteit sigaren humidors en biedt dezelfde toewijding aan uitmuntendheid met hun pijpenkasten, en er is geen beter voorbeeld dan de adorini Pipe Cabinet Poul.

Deze buitengewone kast heeft alle kenmerken van adorini's oog voor detail, inclusief een prachtig fineer aan de buitenkant van echte Spaanse ceder. Het prachtige corpusontwerp zorgt voor een sterke en duurzame kast, ideaal voor thuis of op kantoor. De drie soepel werkende laden openen met een lichte druk en geven de kast een strakke, moderne uitstraling, terwijl ze alle ruimte bieden die u nodig heeft voor uw pijpencollectie en accessoires.
Twee van deze lades zijn bekleed met fluweel en bieden een veilige rustplaats voor in totaal 12 pijpen. Elke lade heeft zes aparte compartimenten voor uw pijpen en is groot genoeg voor een breed spectrum aan pijpvormen en -maten. De derde lade is bekleed met Spaanse cederhout om u een ideale opslagruimte te geven voor uw pijptabak, maar ook voor pijpreinigers, filters of andere accessoires.

Nog een klassieke adorini touch: ventilatiegaten aan de onderkant van de kast om te voorkomen dat vocht en onaangename geuren zich ophopen, zodat uw pijpen fris blijven. Deze ventilatiegaten zijn aan het zicht onttrokken waardoor de strakke, vloeiende lijnen van de kast aangenaam intact blijven. De Pipe Case Poul is perfect voor de pijpenverzamelaar die op zoek is naar een middelgrote kast die ruimte-efficiëntie, uitzonderlijke stijl en zorgeloze beveiliging biedt voor pijpen, tabak en accessoires. Als u iets groters nodig hebt, kijk dan eens naar de Martin Pipe Collection-kast van adorini, die plaats biedt aan maximaal 30 pijpen of voor iets kleins: de Pipe Case Alfred.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 5/5   (1Waardering)
 100% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 10 jun 2019