Black Slate Deluxe L - special edition Black Slate Deluxe L - special edition Black Slate Deluxe L - special edition Black Slate Deluxe L - special edition Black Slate Deluxe L - special edition Black Slate Deluxe L - special edition
Black Slate Deluxe L - special edition

Adorini Black Slate Deluxe L - speciale uitgave


4,3 (7 Waardering)
€ 470,00
€ 379,00

Gratis verzending
Gratis verzending
80% discount
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad. Wordt verzonden op Nov 10, 2023

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd

Adorini humidors zijn een favoriete keuze geworden voor sigarenliefhebbers over de hele wereld, niet in de laatste plaats door de combinatie van een hoogwaardige constructie, een prachtig uiterlijk en een brede selectie aan unieke kenmerken van elke humidor. Er is misschien geen andere optie in de adorini catalogus van fijne humidors dan de Black Slate Deluxe L Special Edition.

Adorini's uitzonderlijke vakmanschap wordt naar nieuwe hoogten gebracht met de arbeidsintensieve toepassing van echt leisteen-fineer. Met de toegevoegde textuur en het gevoel van de echte steen, onderscheidt deze speciale editie humidor zich van alle andere en zorgt hij voor een opvallend middelpunt in elke kamer. De buitenkant van leisteen geeft extra gewicht en stevigheid, en wanneer je het donkergrijze, onopgesmukte deksel optilt, straalt het interieur van de Spaanse ceder positief uit met natuurlijke tinten van rood en goud.

Elke unit heeft een brede collectie van adorini's luxe kenmerken, waaronder een adorini vergulde luxe luchtbevochtiger en voor-gekalibreerde, zeer nauwkeurige hygrometer, RibTech ventilatiesysteem voor verbeterde luchtcirculatie en AirVent sigarenlade ontworpen om de luchtstroom te maximaliseren en volledig te integreren met de volgende generatie elektronische bevochtigingssystemen.
span >

De Black Slate Deluxe L Special Edition heeft een grote binnenruimte die geschikt is voor 150 Corona-formaat sigaren die, wanneer gecombineerd met het flexibele verdelersysteem en de verdeeletiketclips, zorgt voor een veelzijdige sigarenorganisatie. Er zijn twee verticale en twee horizontale verdelers meegeleverd voor het onderste deel van de humidor en twee extra verdelers met de bovenste lade. Een metalen plaat verborgen onder het ceder-fineer voor het bevestigen van de luchtbevochtiger en de hygrometer verbindt met extra sterke, gepolijste 24Kt vergulde kwadrant-scharnieren om de laatste hand te leggen aan deze vakkundig vervaardigde humidor.

Combineer dit alles met adorini's beroemde levenslangegarantie" en de Black Slate Deluxe L Special Edition humidor komt tevoorschijn als een echt opmerkelijk erfstuk dat sigaren zal bewaren voor het genot, als een prominente plek en het hoogtepunt van elke huiskamer. Capaciteit voor 150 corona sigaren.

Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen

Ean code:
4260327150000
Kleur:
Zwart
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten:
Ja
Lengte bakje binnenkant:
310 mm
Breedte bakje binnenkant:
175 mm
Hoogte bakje binnenkant:
22 mm
Garantie:
Levenslange garantie van Adorini
Merk:
Adorini
Hygrometer:
Gecalibreerde, zeer precieze haarhygrometer, geoptimaliseerd voor het bewaren van sigarenVor-kalibrierter hoch präziser Haar-Hygrometer, optimiert für die Lagerung von Zigarren
Materiaal vineer buitenkant:
Stenen
Afwerking buitenkant:
Mat
Afmetingen (binnenkant)
316 mm x 191 mm x 134 mm mm
Breedte:
370 mm
Hoogte:
150 mm
Aantal lades:
1
Modell:
6108
Materiaal van vernis aan de binnenkant:
Extra sterk gestoomd Spaans ceder met ventilatie openingen
Aantal dividers:
4
Materiaal van luchtbevochtigersdoos:
Stenen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 4,3/5   (7 Waardering)
 71% (5 Waardering)
 14% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 14% (1 Waardering)
 20 mei 2020
Vertaald

Iets anders. Zeer goede kwaliteit. In werkelijkheid ziet het er nog beter uit dan op de foto's.

 17 jan 2020
Vertaald

Prachtig om naar buiten te kijken en de buitenste steen aan te raken. De kwaliteit van de humidor en de accessoires is perfect ( zoals altijd met adorini). Geen opmerkingen over de functie, omdat deze op dit moment nog wordt voorbereid.

 21 mei 2018
Vertaald

Ik heb de humidor met alle producten die ik heb besteld ontvangen. Het enige dat me stoort zijn de krassen op het oppervlak van het deksel. De humidor is niet goedkoop en ik verwachtte dat het foutloos zou zijn, zoals ik gewend ben van ervaringen uit het verleden met je diensten. Omdat ze op de bovenkant van de humidor zitten, zie ik ze elke keer als ik naar dit mooie item kijk. Ik heb je een e-mail gestuurd over dit probleem. Bedankt voor het begrip van deze situatie. Met vriendelijke groet....

 05 aug 2017
 29 nov 2014
 29 mrt 2014