Aanvullende betalingsmogelijkheden

Betaling via overschrijving

U heeft ook de mogelijkheid om te betalen via een bankoverschrijving vanaf jouw bankrekening naar die van ons. Over het algemeen raden we u aan alleen voor deze betaalmethode te kiezen wanneer er geen andere beschikbare betalingsoptie voor u haalbaar is. Wanneer u per kabel betaald, geldt er een vertraging van een aantal dagen, dit heeft mogelijk invloed op de snelheid van levering van uw bestelling. Dit daar we moeten wachten tot het geld op onze bankrekening wordt weergegeven voordat we uw bestelling kunnen verwerken en verzenden. Volg deze instructies bij het regelen van de overdracht: - Kies \"gedeelde kosten\" voor de transactiekosten. U bent verantwoordelijk voor alle gerelateerde kosten die door uw bank in rekening worden gebracht. - Betalingen dienen in dezelfde valuta en voor hetzelfde bedrag als aangegeven bij het afrekenen worden voldaan. - Geef de bestelreferentie-ID en de klantnaam op als concept samen met de transactie.

Beschikbaarheid

Betaling via een bankoverschrijving is beschikbaar voor al onze klanten over de hele wereld. In sommige uitzonderlijke gevallen wordt deze betalingsoptie mogelijk niet op de website weergegeven. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice en we sturen u instructies voor het regelen van de betaling van uw bestelling via een bankoverschrijving.

Veiligheid

Wanneer u ervoor kiest om via bankoverschrijving te betalen, worden uw gegevens niet door ons verwerkt of opgeslagen op onze servers.

Wanneer worden mijn kosten in rekening gebracht?

Betalingen via overboeking worden over het algemeen op dezelfde dag dat u de overschrijving aanvraagt nog van uw bankrekening afgetrokken, hoewel het gewoonlijk enkele dagen duurt voordat het geld op onze bankrekening verschijnt.

Annuleringen & retourbetalingen

Wanneer u via een bankoverschrijving betaald, regelen we een terugbetaling op dezelfde bankrekening als waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan. Mogelijk moeten we contact met u opnemen om u om uw volledige bankgegevens te vragen, omdat bij de meeste elektronische overboekingen niet alle benodigde informatie voor het terugsturen van uw bankrekening bij uw oorspronkelijke betaling is toegevoegd. Retourbetalingen via een bankoverschrijving worden binnen 2 weken verwerkt.